Ρουμανία: Μεταξύ έξι τραγουδιών η επιλογή της συμμετοχής της Roxen για την Eurovision 2021!

Σε προηγούμενο άρθρο σας είχαμε ενημερώσει ότι η Ρουμανία για την Eurovision 2021 θα επιλέξει την συμμετοχή της εσωτερικά. Πιο συγκεκριμένα μια επιτροπή που θα συσταθεί από την δημόσια τηλεόραση της χώρας, θα επιφορτιστεί με το έργο αυτό. Σήμερα περισσότερες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας.

Αυτό το διάστημα η Roxen βρίσκεται στο studio, ηχογραφώντας τα τραγούδια που ένα εξ αυτών θα αποτελέσει την ρουμανική συμμετοχή στην Eurovision 2021. Όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί η αρχηγός αποστολής της χώρας στον διαγωνισμό, Liana Stanciu, έξι τραγούδια είναι υποψήφια για τον διαγωνισμό.

Η κριτική επιτροπή που θα επιλέξει την ρουμανική συμμετοχή στην Eurovision 2021 αποτελείται από ραδιοφωνικούς παραγωγούς, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες και eurostars.

Μόλις ολοκληρωθεί η ηχογράφηση των έξι τραγουδιών, θα σταλούν στα μέλη της επιτροπής προκειμένου να τα αξιολογήσουν. Αργότερα σε ένα zoom meeting μεταξύ όλων των εμπλεκομένων θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα, δηλαδή το τραγούδι με το οποίο η Roxen θα εκπροσωπήσει την Ρουμανία στην Eurovision 2021!

Παρακάτω το τραγούδι με το οποίο η Roxen θα εκπροσωπούσε την Ρουμανία στην Eurovision 2020:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Ρουμανίας στην Eurovision 2021!

Πηγή: Eurovoix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *