Σερβία: Τοπικά μίντια αναφέρουν ότι το τραγούδι των Hurricane επιλέχθηκε εσωτερικά!

Στις 17 Δεκεμβρίου, μέσω του Eurovision.tv η δημόσια τηλεόραση της Σερβίας ανακοίνωσε ότι οι Hurricane, το δημοφιλές γυναικείο συγκρότημα, που θα εκπροσωπούσε την χώρα και στον περσινό ακυρωθέντα διαγωνισμό, θα έχει μία ακόμη ευκαιρία προκειμένου να εντυπωσιάσουν την Ευρώπη και την Αυστραλία, αφού θα είναι και πάλι οι εκπρόσωποι της Σερβίας στην Eurovision.

Η είδηση δεν προκάλεσε έκπληξη, αφού ήδη από τις 24 Νοεμβρίου, τόσο ο μάνατζερ του συγκροτήματος, όσο και τα τοπικά μίντια ανέφεραν ότι οι Hurricane έχουν επιλεγεί εκ νέου ως εκπρόσωποι της Σερβίας για τον διαγωνισμό.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν, ότι το τραγούδι που θα ερμήνευαν οι Hurricane στο Ρότερνταμ, θα επιλέγονταν μέσω μιας ειδικής τηλεοπτικής βραδιάς από το κοινό, φαίνεται τα σχέδια να τους να άλλαξαν.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή, Kec na jedanaest, η οποία μεταδίδεται στο κανάλι K1, με έναν από τους παρουσιαστές να είναι ο Zeljko Joksimovic, αναφέρθηκε ότι η δημόσια τηλεόραση της χώρας, RTS, αποφάσισε να ακυρώσει τον εθνικό τελικό λόγω του COVID-19 και πως το τραγούδι των Hurricane, για την Eurovision 2021, επιλέγει εσωτερικά.

Ακόμη, αποκάλυψαν ότι το τραγούδι θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες και θα δημοσιευτεί στο κανάλι του RTS στο YouTube, που είναι αφιερωμένο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Μέχρι τότε ας θυμηθούμε το Hasta La Vista το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπούσαν την Σερβία στον περσινό διαγωνισμό:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη σέρβικη συμμετοχή στον διαγωνισμό!

Πηγή: evrovizija.rs

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    Εύχομαι κάποια στιγμή να υπάρξει και ενημέρωση για την ελληνική συμμετοχή, απ’ ότι καταλαβαίνω υπάρχει μια έντονη μυστικότητα. Μακάρι να αξίζει τον κόπο…!

    Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα; Γιατί η Στεφανία βρίσκεται ακόμα στην Ολλανδία (τουλάχιστον μέχρι χθες). Αν δεν έχουν ξεκινήσει ποτε αναμένεται να ξεκινήσουν; Αφού ο χρόνος τρέχει… επίσης πότε θα δοθεί το κομμάτι στη δημοσιότητα γιατί αν γίνει μετά τις 5-6 Μαρτίου, προσωπικά θα το θεωρώ “φάουλ” αφού σε αυτό το διάστημα μέχρι και την λήξη της προθεσμίας θα βγαίνει η μία συμμετοχη μετά την άλλη και (ίσως) χαθεί η δική μας στο πλήθος…

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *