Σουηδία: Δείτε αποσπάσματα από τις πρόβες του Πρώτου Ημιτελικού!

Σήμερα ακούσαμε για πρώτη φορά τα αποσπάσματα των 7 τραγουδιών που θα διαγωνιστούν στον πρώτο ημιτελικό του Melodifestivalen αυτό το Σάββατο.

Πριν λίγη ώρα όμως, η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας SVT, δημοσίευσε και 30 δευτερόλεπτα από τις πρόβες των υποψηφίων, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω (στους τίτλους των τραγουδιών υπάρχουν τα link με τις πρόβες):

  1. Kadiatou – “One Touch” 
  2. Lillasyster – “Pretender”
  3. Jessica Andersson – “Horizon”
  4. Paul Rey – “The Missing Piece”
  5. Arvingarna – “Tänker inte alls gå hem”
  6. Nathalie Brydolf – “Fingerprints”
  7. Danny Saucedo – “Dandi dansa”

Ο πρώτος ημιτελικός του Melodifestivalen θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21:00 ώρα Ελλάδας το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στην Annexet Arena της Στοκχόλμης, με παρουσιαστές τους Christer Björkman και Lena Philipsson.

Ποια δύο τραγούδια πιστεύετε θα πάρουν την απευθείας πρόκριση για τον τελικό της 13ης Μαρτίου; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την σουηδική συμμετοχή στον διαγωνισμό!

 

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Τι έπαθε φέτος το melfest; Από τα τραγούδια, μέχρι την σκηνή και την παρουσίαση. Εδώ ίσως μόνο το fingerprints αξίζει… Μακάρι οι άλλοι ημιτελικοί να έχουν περισσότερα να προσφέρουν.

    Απάντηση
  2. Benedictos
    Benedictos says:

    Τεραστια απογοητευση ο Saucedo..Τι ειναι παλι αυτο; Oι fans περιμεναν χρονια την επιστροφη του με ενα banger που θα δεν θα αφησει τιποτα ορθιο. Και ηρθε με χαζοτραγουδακι που θα παει απατο..Μια χαμενη ευκαιρια. Και τα υπολοιπα του ημιτελικου μετριοτατα.

    Απάντηση
  3. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Αν θες να ξέρεις, προσωπικά, πρώτη φορά κάνω αυτό το σχόλιο. Και η πλειοψηφία των φανς που το παρακολουθούμε κάθε χρόνο, την ίδια γνώμη έχει. Τώρα αν έχεις ανάγκη να ειρωνευτείς και να φανείς ανώτερος επειδή έχεις άλλη άποψη, κάνε το ελεύθερα. Παίρνεις το βραβείο του πιο «έξυπνου» σχολίου.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *