Σουηδία: Δύο μεγάλα φαβορί δείχνουν τα στοιχήματα για τον τρίτο ημιτελικό του Melodifestivalen 2021!

Το Melodifestivalen 2021 συνεχίζεται απόψε με τον τρίτο ημιτελικό. Δύο ακόμη καλλιτέχνες θα προκριθούν στον τελικό της 13ης Μαρτίου, ενώ ακόμη δύο θα έχουν άλλη μία ευκαιρία στο γύρο της δεύτερης ευκαιρίας. Σύμφωνα με τα στοιχήματα, Tusse και Charlotte Perrelli θα έχουν μία εύκολη βραδιά.

Τα στοιχήματα

Σε αντίθεση με τους δύο προηγούμενους ημιτελικούς όπου τα στοιχήματα μας έδιναν μάχη για το δεύτερο εισιτήριο που οδηγούσε απευθείας στον τελικό, αυτή την φορά Tusse και Charlotte Perrelli βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους. Όσο αφορά την δεύτερη ευκαιρία οι Μustasch και η Klara φαίνεται να έχουν το προβάδισμα, χωρίς όμως τίποτα να είναι βέβαιο.

Οι διαγωνιζόμενοι

  1. Charlotte Perrelli – “Still Young”
  2. Emil Assergård – “Om allting skiter sig”
  3. Klara Hammarström – “Beat of Broken Hearts”
  4. Mustasch – “Contagious”
  5. Elisa – “Den du är”
  6. Alvaro Estrella – “Baila Baila”
  7. Tusse – “Voices”

Ο δεύτερος αυτός ημιτελικός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κάποιους παλιούς μας γνώριμους. Πιο συγκεκριμένα, η νικήτρια του διαγωνισμού το 1999, Charlotte Perrelli, επιστρέφει για πέμπτη φορά στο MelodifestivalenΗ τραγουδίστρια έφερε το 1999 την πρώτη θέση στην Σουηδία, στην Ιερουσαλήμ με το τραγούδι “Take me to your heaven”. Το 2008, μετά από μία ψηφοφορία θρίλερ, κέρδισε το φεστιβάλ με το τραγούδι Hero. Αν και μεγάλο φαβορί πριν το Βελιγράδι, περιορίστηκε στην 18η θέση.

Ο τραγουδιστής των Mustasch, Ralf Gyllenhammar, 54 ετών, έχει διαγωνιστεί ήδη στο Melodifestivalen μια φορά πριν, το 2013 με το τραγούδι “Bed on fire” που πήγε κατευθείαν στον τελικό. Το ροκ συγκρότημα ιδρύθηκε το 1998 και έχει κερδίσει στο πέρασμα του χρόνου δύο Grammys. Η συμμετοχή τους στο Melodifestivalen 2021 είναι έκπληξη, αφού δεν είχε φημολογηθεί στον τύπο το προηγούμενο διάστημα. Τέλος, ο Alvaro Estrella μετά την επιτυχημένη του παρουσία στο φετινό Melodifestivalen σε ντουέτο με τον Mendez, αυτή την φορά επιστρέφει ως σόλο. Δημιουργοί και αυτού του τραγουδιού η Linnea Deb και ο Jimmy Joker του El Diablo.

Ο τρίτος ημιτελικός του Melodifestivalen θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21:00 ώρα Ελλάδας το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου από την Annexet Arena της Στοκχόλμης, με παρουσιαστές τους Christer Björkman και Jason Diakité.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τρίτο ημιτελικό του Melodifestivalen πατώντας ΕΔΩ .

Ποια δύο τραγούδια πιστεύετε θα πάρουν την απευθείας πρόκριση για τον τελικό της 13ης Μαρτίου;

Πηγή: eurovisionworld
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *