Σουηδία: Η γενική πρόβα του τρίτου ημιτελικού του Melodifestivalen 2021! (Live)

Ξεκίνησε η γενική πρόβα του τρίτου ημιτελικού του Melodfestivalen 2021. Εμείς το παρακολουθούμε ζωντανά στο virtual press center που έχει ετοιμάσει η σουηδική δημόσια τηλεόραση και θα σας μεταφέρουμε όλα όσα θα δείτε ζωντανά αύριο. Δεν έχετε παρά να ανανεώνεται το άρθρο κάθε τόσο, για να διαβάζετε σχεδόν σε πραγματικό χρόνο όσα συμβαίνουν κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά μας!

Η βραδιά ξεκινά με τους παρουσιαστές μας. Αφού μας καλησπερίσει ο Christer Bjorkman, στη σκηνή βλέπουμε τον Timbuktu, έναν Σουηδό ράπερ ως Opening act, ο οποίος είναι και ο δεύτερος παρουσιαστής για απόψε. Το πραγματικό του όνομα είναι Jason Diakité.

Αφού δούμε ένα βίντεο από τις προετοιμασίες για την αποψινή βραδιά, οι παρουσιαστές μας λένε ότι είναι όλα έτοιμα για το διαγωνιστικό μέρος.

Charlotte Perrelli – ”Still Young”

Πρώτη στη σκηνή η νικήτρια της Eurovision 1999 Charlotte Perrelli. Ένα πολύ δυνατό άνοιγμα. Ένα τραγούδι που μας θυμίζει πολύ ABBA. Είναι πολύ άνετη στη σκηνή και πολύ καλή φωνητικά. Φορά ένα μαύρο αστραφτερό φόρεμα και συνοδεύεται από 4 χορευτές. Έχουμε παρασαρέλα και από αυτήν και από τους χορευτές. Νομίζω θα την δούμε απευθείας στον Τελικό.

Emil Assergård – ”Om allting skiter sig”

Δεύτερος στη σκηνή ο Emil, με ένα καθαρόαιμο Σουηδικό τραγούδι. Είναι αρκετά ξεσηκωτικός και χαρούμενος. Συνοδεύεται από μία μπάντα. Επικρατούν μπλε, άσπρα και κίτρινα φώτα. Φωνητικά δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Έχει πολλή ενέργεια. Έχει πολλές πιθανότητες για τη δεύτερη ευκαιρία.

Klara Hammarström – ”Beat of Broken Hearts”

Σειρά για την Klara. Είναι μόνη στην σκηνή. Τραγουδάει ένα mid-tempo τραγούδι. Το ρούχο της θυμίζει διάστημα αν και δεν θεωρώ ότι την κολακεύει. Είναι ανεβασμένη σε μια υπερυψωμένη κατασκευή όπου αργότερα κατεβαίνει. Στο τέλος, έχουμε και βροχή πυρών. Δύσκολο το έργο της για κάποιο από τα εισιτήρια πρόκρισης.

Mustasch – ”Contagious”

Τέταρτοι στη σκηνή οι Mustasch. Το ροκ τραγούδι της βραδιάς. Πολλά beat. Είναι πάνω σε υπερυψωμένες κατασκευές και αυτοί. Στο background, βλέπουμε ανεμιστήρες. Ο κύριος τραγουδιστής είναι κάπως θαμπός απόψε. Έχουν πιθανότητες για την δεύτερη ευκαιρία.

Elisa – ”Den du är”

Η ώρα της Elisa είναι μόνη στη σκηνή και ντυμένη στα λευκά. Το σκηνικό θυμίζει Frozen. Έχουμε γαλάζια εφέ και καπνούς καθ΄όλη τη διάρκεια της εμφάνισης της. Είναι πολύ σωστή φωνητικά. Προς το τέλος την συνοδεύουν 4 χορευτές. Αν και όλη η εμφάνιση είναι πολύ γλυκιά και συναισθηματικά θα δυσκολευτεί πολύ αύριο το βράδυ.

Alvaro Estrella – ”Baila Baila” 

Ο Alvaro έχει στόχο να μας ξεσηκώσει και το καταφέρνει. Στη σκηνή υπάρχει μια κατασκευή σαν σπίτι. Συνοδεύεται από 4 χορευτές. Το σκηνικό είναι πολύχρωμο. Η εμφάνιση του σου φτιάχνει την διάθεση. Έχουμε χορό, πολύ χορό. όλη η εμφάνιση θυμίζει γιορτή. Θα τον δούμε σίγουρα στη δεύτερη ευκαιρία.

Tusse – ”Voices”

Τελευταίος ο Tusse. Το μεγάλο φαβορί για αύριο. Είναι ντυμένος στα κόκκινα. Στην αρχή είναι μόνος στη σκηνή. Σκοτεινό τοπίο. Στη διάρκεια του ρεφρέν συνοδεύεται από 4 χορευτές. Φωνητικά είναι αψεγάδιαστος. Η εμφάνιση του θυμίζει Τελικό Eurovision. Όχι μόνο θα πάρει εισιτήριο απευθείας για τον Τελικό του Melodifestivalen αλλά έχει μεγάλες πιθανότητες να βρεθεί και στο Ρότερνταμ.

Αφού δούμε ένα μικρό βίντεο για να θυμηθούμε τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών, υποδεχόμαστε στη σκηνή την Sabina Ddumba, μια soul, gospel, R&B τραγουδίστρια.

Όλοι οι καλλιτέχνες μετά εμφανίζονται στην σκηνή και έχουμε ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Στα εικονικά αυτά αποτελέσματα στο Β γύρο προκρίθηκαν:

  • Tusse – ”Voices”
  • Emil Assergård – ”Om allting skiter sig”
  • Klara Hammarström – ”Beat of Broken Hearts”
  • Mustasch – ”Contagious”
  • Alvaro Estrella – ”Baila Baila”

Ακόμα ένα βίντεο με τους πέντε προκριθέντες και μία μικρή υπενθύμιση των εμφανίσεων τους.

Πριν την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων ο Jason Diakité τραγουδάει μαζί με μια τραγουδίστρια. Ακόμα, βλέπουμε ένα βίντεο όπου θυμόμαστε τις συμμετοχές της Σουηδίας τα τελευταία χρόνια.

Τα τελικά (εικονικά) αποτελέσματα ανακοινώνει ο Christer Bjorkman.

Απευθείας στον τελικό πηγαίνουν οι:

Klara Hammarström – ”Beat of Broken Hearts”

Emil Assergård – ”Om allting skiter sig”

Στον δεύτερο γύρο οι:

Alvaro Estrella – ”Baila Baila”

Tusse – ”Voices”

Η πρόβλεψη μου

Μετά τα όσα είδα πιστεύω ότι τα δύο τραγούδια που θα αποκλειστούν από τον Β γύρο ψηφοφορίας είναι η Elisa και Klara Hammarström.

Δεύτερη ευκαιρία: Alvaro Estrella και Emil Assergård

Τελικός: Tusse και Charlotte Perrelli

Ποιος πιστεύετε ότι θα προκριθεί απευθείας στον αυριανό τρίτο ημιτελικό του Melodifestivalen;

Πηγή Φωτογραφιών: SVT

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *