Σουηδία: Η Dotter πλέον είναι το φαβορί για να νικήσει στο Melodifestivalen 2021!

Ανατροπές έχουν στον πίνακα των στοιχημάτων για τον νικητή του Melodifestivalen 2021. Μετά τον πρώτο ημιτελικό όπου ο Danny Saucedo έχασε την πρώτη θέση από τον Eric Saade, τώρα ήταν η ώρα να πέσει και αυτός δεύτερος, αυτή την φορά από την Dotter.

Τα στοιχήματα

Η εμφάνιση της Dotter στον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό του Melodifestivalen εντυπωσίασε όπως φαίνεται όχι μόνο το κοινό και τους fans, αλλά και τις εταιρείες στοιχημάτων, αφού πλέον την φέρνουν στην πρώτη θέση των φαβορί για την νίκη του σουηδικού εθνικού τελικού, με σημαντική μάλιστα διαφορά από τον δεύτερο Eric Saade.

Βέβαια θα πρέπει να πούμε ότι και πέρσι η Dotter ήταν το πρώτο φαβορί σύμφωνα με τα στοιχήματα για την νίκη, αλλά τελικά οι The Mamas έκαναν την ανατροπή. Αναμένουμε φυσικά και τους υπόλοιπους δύο ημιτελικούς και φυσικά την εμφάνιση του Eric Saade στον τέταρτο και τελευταίο ημιτελικό.

Ραντεβού το επόμενο Σάββατο με τον Τρίτο Ημιτελικό του Melodifestivalen. Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη σουηδική συμμετοχή στον διαγωνισμό!

Πηγή φωτογραφίας: SVT
2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Η Dotter πέρσι ήταν το απόλυτο φαβορί, μέχρι και λίγο πριν τον τελικό, λόγω της παρουσίασης και τελικά ήρθαν δικαίως πρώτες οι (φωνάρες) “The Mamas”.
    Φέτος που δεν υπάρχει ούτε η παρουσίαση για την Dotter, προβλέπω να καταλήγει πολύ χαμηλά στον τελικό του Melodifestivalen.

    Αναμένω τα τραγούδια των The Mamas (πρωτίστως) και Eric Saade στη συνέχεια.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *