Σουηδία: Ο Tusse ξεπέρασε την Dotter στα στοιχήματα | Είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την νίκη στο Melodifestivalen 2021!

Η ανατροπή που διαφάνηκε από την Πέμπτη, όταν δόθηκαν στην δημοσιότητα τα αποσπάσματα και οι πρόβες των τραγουδιών του τρίτου ημιτελικού του Melodifestivalen 2021, ολοκληρώθηκε λίγα μόλις λεπτά μετά την διεξαγωγή του. Ο Tusse είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την νίκη στο Melodifestivalen, αυξάνοντας συνεχώς μάλιστα την διαφορά του από την δεύτερη πλέον Dotter.

Τα στοιχήματα

Ο Tusse με το Voices φαίνεται ότι εντυπωσίασε, όχι μόνο του σουηδικό κοινό που του έδωσε απλόχερα την ψήφο του στέλνοντας τον απευθείας στον τελικό της 13ης Μαρτίου, αλλά και τις εταιρείες στοιχημάτων, που τον θεωρούν το πρώτο φαβορί για την νίκη και την εκπροσώπηση της Σουηδίας στην Eurovision 2021.

Η Dotter έπεσε πλέον στην δεύτερη θέση με αποδόσεις που ξεκινούν από το 3,2 και φθάνουν και το 4. Στην τρίτη και τέταρτη θέση βλέπουμε δύο διαγωνιζόμενους που δεν ξέρουμε ακόμα τα τραγούδια τους, τον Eric Saade και τις The Mamas. Πέμπτος είναι ο Danny Saucedo και στην έκτη θέση ανέβηκε η Charlotte Perrelli, μετά την χθεσινή πανηγυρική της πρόκριση, με το Still Young.

Το Melodifestivalen συνεχίζεται το επόμενο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου με τον τέταρτο και τελευταίο ημιτελικό.

Παρακάτω δείτε μία διασκευή του Rise Like A Phoinix, που πραγματοποίησε ο Tusse κατά την διάρκεια του Idol, το οποίο και κέρδισε:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision 2021!

Πηγή: Eurovisionworld
1 reply
  1. Amesc
    Amesc says:

    Παρ’όλο που το φετινό melodifestivalen δεν είναι τόσο καλό, είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποιος τελικά θα νικήσει. Πάντως, για να βγάλουμε κάποια πιο ασφαλή συμπεράσματα θα πρέπει πρώτα να ακούσουμε τα τραγούδια του τέταρτου ημιτελικού (και πιο πολύ των mamas και του eric saade) αλλά και να δούμε τη δημοφιλία των τραγουδιών που πέρασαν κατευθείαν στον τελικό, γιατί δεν έχουμε σαφείς ενδείξεις για το ποιο πραγματικά αρέσει πιο πολύ στους Σουηδούς.

    Υ.γ το πιο δημοφιλές τραγούδι του melodifestivalen μέχρι στιγμής στα τσαρτ, με διάφορα κι’όλας, είναι το pretender. Θα έχει πλάκα από εκεί που κανείς δεν το περίμενε να το δούμε τελικό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *