Σουηδια: Η Sanna Nielsen έτοιμη να αντικαταστήσει όποιον παρουσιαστή νοσήσει με COVID-19!

Εάν ένας από τους οικοδεσπότες του Melodifestivalen αρρωστήσει, είναι η Sanna Nielsen που θα αναλάβει το ρόλο της παρουσίασης του σουηδικού show!

Αυτή η ερώτηση τέθηκε σε συνέντευξη τύπου την περασμένη εβδομάδα, με το SVT να μη θέλει να απαντήσει ποιος θα επωμιστεί τον ρόλο αυτόν, εάν κάποιος από τους βασικούς παρουσιαστές αρρωστήσει. Κι όμως η σχολαστικότητα την οποία επιδεικνύουν κάθε φορά οι Σουηδοί μας εκπλήσσει, μιας και είναι προετοιμασμένοι και για αυτό το σενάριο. Αλλά επρόκειτο για μία  επιτυχημένη και “σωστή επαγγελματία”, όπως δήλωσε και η υπεύθυνη του show Annette Brattström, για τη Sanna Nielsen που είναι τελικώς σε ετοιμότητα.

Εκτός από τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό το 2014 στο Μάλμε με το “Undo“, ήταν επίσης και η οικοδεσπότης του Melodifestivalen μαζί με τον Robin Paulsson, το 2015.

Είμαστε τόσο χαρούμενοι που η Sanna συμφώνησε στην πρότασή μας. Είναι μια σωστή επαγγελματίας που γνωρίζει το πρόγραμμα από έξω. Αισθανόμαστε τόσο ασφαλείς που μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή και να κάνει μια φανταστική δουλειά, σε περίπτωση που κάποιος από τους τακτικούς παρουσιαστές αρρωστήσει!

Το Melodifestivalen διευθύνεται φέτος από τον Christer Björkman ως «κύριο οικοδεσπότη» και έναν συνδυασμό διαφορετικών οικοδεσποτών για τους επιμέρους διαγωνισμούς, όπως οι Måns Zelmerlöw και Lena Phillipsson.

Ακολουθούν οι ημερομηνίες των show:

1ος Ημιτελικός: 6 Φεβρουαρίου 2021

2ος Ημιτελικός: 13 Φεβρουαρίου 2021

3ος Ημιτελικός: 20 Φεβρουαρίου 2021

4ος Ημιτελικός: 27 Φεβρουαρίου 2021

Δεύτερη Ευκαιρία: 6 Μαρτίου 2021

Μεγάλος Τελικός: 13 Μαρτίου 2021

 

Πηγή: svt.se

 

Ποια πιστεύετε πως θα είναι η πορεία της Σουηδίας στη φετινή Eurovision; Θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες; 

Πείτε μας στα σχόλια!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *