Τσεχία: Ακούστε το Omaga τη συμμετοχή της χώρας για το 2021!

Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα το τραγούδι το οποίο θα αποτελέσει και την 9η συμμετοχή της Τσεχίας στο διαγωνισμό της Eurovision.

Ύστερα από την ακύρωση της διοργάνωσης του 2020, την εκπροσώπηση της χώρας θα αναλάβει και φέτος ο Benny Cristo.

Η συμμετοχή φέρει τον τίτλο Omaga και όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο οι στίχοι είναι γραμμένοι στην αγγλική γλώσσα με μία φράση στην τσεχική.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τη φετινή συμμετοχή:

https://www.youtube.com/watch?v=Kxa3ZtxIdxQ

Τι λέτε; Θα έχει περισσότερες πιθανότητες για μια καλή θέση φέτος η  Τσεχία;

 

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το ίδιο πάνω κάτω σαν συμμετοχή με το περυσινο (και τις 3-4 βερσιόν του). Είναι ρυθμικό αλλά κάπως εκνευριστικα μονότονο χωρίς κάτι που να το κάνει να ξεχωρίζει και οριακά με κουράζει. Οι επιτροπές δύσκολα θα το ψηφίσουν και στο κοινό ίσως να έχει χλιαρή αποδοχή με αποτέλεσμα να μείνει στον ημιτελικό. Από εμένα 5-/10 και τελευταίο στην κατάταξη μου. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. Giannis
    Giannis says:

    Προς το παρόν δεν μου λέει τίποτα, αλλά νομίζω στο live θα αποκτήσει άλλη δυναμική, συνεπώς νομίζω είναι δύσκολη η οποία πρόβλεψη για την Τσεχία φέτος.

    Απάντηση
  3. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Ένα ωραίο ποπ τραγούδι. Πολύ καλύτερο από το περσινό που ήταν σαν ηχορρύπανση. Όλα θα εξαρτηθούν στην παρουσίασή του ζωντανά.

    Απάντηση
  4. Takis
    Takis says:

    Νομίζω ότι έχει δυνατότητες: χαριτωμένο τραγούδι και ο ερμηνευτής είναι επίσης χαριτωμένος. Ωστόσο εμένα το Kemama μου άρεσε πολύ περισσότερο (ανήκω στη μάλλον πολύ μικρή πλειοψηφία αυτών που το είχαν στο Top 5 τους πέρσι).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *