Eurovision 2021: Νέα σκηνή με το green room ακριβώς μπροστά στην θέση των όρθιων θεατών!

Παρότι αρχικά είχα ανακοινωθεί ότι το σχέδιο της σκηνής που είχε ανακοινωθεί για την Eurovision 2020 θα χρησιμοποιούνταν και φέτος, τελικά θα δημιουργηθεί μία νέα σκηνή, λαμβάνοντας υπόψιν τον τρόπο που θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο εκτελεστικός παραγωγός της Eurovision 2021, Sietse Bakker, στον χώρο μπροστά στην σκηνή που ως είθισται γέμιζε από όρθιους fans με σημαίες όλων των χωρών, θα έχει τώρα το green room.

Το green room θα είναι σαφώς μεγαλύτερο, ώστε να υπάρχουν οι αναγκαίες αποστάσεις μεταξύ των αποστολών που θα βρίσκονται εκεί κατά την διάρκεια του διαγωνισμού.

Στην περίπτωση που τελικά επιτραπεί η παρουσία του κοινού στις εξέδρες της Ahoy Arena, αυτό θα είναι καθήμενο. Η απόφαση για το κοινό θα ληφθεί στις 15 Απριλίου, καθώς δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί από τώρα κάτι τέτοιο.

Ο κυβερνητικός χάρτης πορείας δείχνει ότι για χώρους μεγαλύτερες από 2000 τετραγωνικά μέτρα, μπορεί να γίνει εξαίρεση όσον αφορά τον αριθμό των μελών του κοινού.

Sietse Bakker

Πάντως σύμφωνα με τους περιορισμούς που ισχύουν τώρα στην Ολλανδία, ούτε αυτές οι εξαιρέσεις ακόμα και για μεγάλους χώρους όπως το Ahoy, μπορεί να ισχύσουν. Τα νούμερα βέβαια των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες είναι μειούμενα, τον Απρίλιο όμως θα έχουμε τις οριστικές αποφάσεις για αυτό το ζήτημα.

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί μέσα στον μήνα και οι τωρινοί κάτοχοι τους θα έχουν την δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν και εφόσον φυσικά επιτραπεί, να αγοράσουν εκ νέου εισιτήριο.

Χθες πάντως παρακολουθήσαμε μία τελετή που διοργάνωσε ο δήμος του Ρότερνταμ σε συνεργασία με την ολλανδική δημόσια τηλεόραση για τις 100 ημέρες που μας χωρίζουν από τον τελικό της Eurovision 2021. Αυτό που είδαμε ζωντανά στο κανάλι της Eurovision σίγουρα δεν ήταν κάτι για το οποίο μπορούσε κάποιος να νοιώθει περήφανος και έτσι η EBU μετά και τα πολλά αρνητικά σχόλια το αφαίρεσε από το YouTube. Στην θέση του ανέβηκε το παρακάτω διαφημιστικό trailer:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2021!

Πηγή:NOS
1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *