Eurovision 2021: Η Ισλανδία νέο φαβορί για νίκη σύμφωνα με τα στοιχήματα | Πέφτει η Λιθουανία, ανεβαίνει η Σουηδία!

Ανατροπές έχουμε τις τελευταίες ώρες στον πίνακα των στοιχημάτων. Η Ισλανδία, που δεν έχει καν κυκλοφορήσει το τραγούδι της, πέρασε στην πρώτη θέση των στοιχημάτων, ενώ η Λιθουανία παρουσιάζει πτωτικές θέσεις, χάνοντας την πρωτοκαθεδρία που είχε εδώ και λίγες εβδομάδες.

Μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών για τον νικητή του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. H Λιθουανία που εδώ και δύο εβδομάδες περίπου με το Discoteque των The Roop ήταν στην κορυφή, χάνει συνεχώς έδαφος και έχει περάσει ήδη στην δεύτερη θέση, ενώ σε κάποιες εταιρείες είναι στην τρίτη!

Κερδισμένοι φαίνονται να είναι οι Ισλανδία και Σουηδία. Η πρώτη που ήταν φαβορί και πέρσι για την νίκη, εκπροσωπείται εκ νέου από τον Dadi Freyer. Το τραγούδι του θα δοθεί στην δημοσιότητα το Σάββατο. 13 Μαρτίου, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις στοιχηματικές να τον φέρνουν από τώρα στην πρώτη θέση.

Η Σουηδία μετά την δημοσιοποίηση των προβών του τρίτου ημιτελικού επίσης κέρδισε σημαντικό έδαφος. Ξεπέρασε την Βουλγαρία στην τρίτη θέση, ενώ σε κάποια εταιρείες είναι πάνω και από την Λιθουανία στην δεύτερη θέση. Η Βουλγαρία μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης όλων των υποψηφίων τραγουδιών της Victoria υποχωρεί επίσης, αργά μεν, σταθερά δε.

H Ελλάδα το τελευταίο διάστημα είναι σταθερά στην 13η θέση και η Κύπρος στην 15η, αρκετό καλό σημείο εκκίνησης και για τις δύο χώρες, αφού τα τραγούδια μας δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει και φαίνεται ότι υπάρχει συγκρατημένη προσδοκία εκ μέρους των στοιχηματικών και για τις δύο συμμετοχές.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού διαγωνισμού; 

Πηγή: Eurovisionworld
5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αυτό που η Σουηδία με ένα μέτριο MF είναι 3η σε πιθανότητες νίκης με ξεπερνάει… Καλά θα μου πεις εδώ την εχωσαν δεκάδα το 2018 με ένα τραγούδι που ήρθε 23ο στο televoting….
    Προσωπικά,αν και νωρίς πιστεύω ότι η νίκη θα παίξει μεταξύ Λιθουανίας και Ισλανδίας, με λίγες περισσότερες πιθανότητες στη δεύτερη λόγω πιο ισχυρής οικονομίας. Εκτός και αν κάνει την έκπληξη η Ελβετία. Εμένα δε τα με χαλούσε πάντως αν το έπαιρνε η Γαλλίδα Barbara, αλλά το θεωρώ δύσκολο λόγω televoting.
    Ρωσία πολύ δύσκολο για ευνόητους λόγους ενώ η Βουλγαρία απογοήτευσε αρκετά με τα 6 υποψήφια τραγούδια αφού όλα είναι αρκετά κατώτερα του περσινού.
    Έχουμε ακόμα πολύ μέλλον, για να δούμε…

    Απάντηση
  2. Amesc
    Amesc says:

    Δεν νομίζω ότι η άνοδος της Σουηδίας οφείλεται στη δημοσιοποίηση των τραγουδιών του τρίτου ημιτελικού, γιατί πραγματικά κανείς δεν πρέπει να θεωρεί ότι ο νικητής του διαγωνισμού βρίσκεται εκεί. Νομίζω οφείλεται πιο πολλή στο hype για την Dotter και την προσμονή για το τραγούδι του Eric Saade.
    Από εκεί και πέρα δεν έχουμε ακούσει τις συμμετοχές της Ελβετίας, της Ρουμανίας, του Αζερμπαϊτζάν, της Ρωσίας, του Βελγίου ή ακόμα και τη δικιά μας που μπορεί λόγω ονομάτων να μπουν στη δεκάδα, οπότε οσες προβλέψεις γίνονται τώρα μπορούν να διαψευστούν. Μέχρι τον Μάη έχουμε δρόμο…

    Απάντηση
  3. Takis
    Takis says:

    Είναι γεγονός ότι σε αυτό το σημείο οι αποδόσεις λαμβάνουν πολλά πράγματα υπόψη εκτός από τις ίδιες τις συμμετοχές (ξέρουμε μόλις 7 από τις 41) οπότε οποιοδήποτε προγνωστικό είναι ουσιαστικά “ένστικτο” και ιστορία. Η Σουηδία για παράδειγμα τα τελευταία χρόνια πάει πάντα καλά επομένως είναι λογικό να της έχουν χαμηλή απόδοση. Η Ισλανδία έχει κεκτημένη ταχύτητα από πέρσι αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς ότι η απήχηση που είχε το τραγουδι/εμφάνιση των Dadi & Gagnamagnid την προηγούμενη χρονιά θα επαναληφθεί και φέτος.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *