Eurovision 2021: Η Ισλανδία παραμένει στην κορυφή | Μεγάλη άνοδο για Ρωσία, Γαλλία και πτώση για Λιθουανία!

Διαφοροποιήσεις έχουμε στα στοιχήματα τις τελευταίες ημέρες. Η Ρωσία ανεβαίνει ραγδαία τις τελευταίες ώρες, όπως και η Γαλλία, αντιθέτως η Λιθουανία χάνει έδαφος.

Τα στοιχήματα

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ισλανδία, η οποία από την στιγμή που πέρασε στην πρώτη θέση αυξάνει αργά αλλά σταθερά την διαφορά της με τους υπόλοιπους. Στην δεύτερη θέση πέρασε η Ρωσία, η οποία μετά τα χθεσινά νέα για τον εθνικό τελικό, μέσω του οποίου θα επιλεγεί η συμμετοχή των Little Big για τον διαγωνισμό. Τρίτη ανέβηκε και πάλι η Γαλλία, η οποία είχε πέσει στην πέμπτη θέση το προηγούμενο διάστημα. Ακολουθούν οι Σουηδία, Λιθουανία, Βουλγαρία, Ιταλία, Φινλανδία, Μάλτα και Ρουμανία.

Ελλάδα και Κύπρος

Η Ελλάδα παραμένει εδώ και καιρό σταθερά στην 15η θέση, αναμένοντας φυσικά το Last Dance για να δούμε αν θα υπάρξει θετική ή αρνητική αντίδραση. Η Κύπρος μετά την κυκλοφορία του El Diablo, έχασε έδαφος και από την ενδέκατη θέση, έπεσε στην 14η. Φυσικά τις επόμενες δύο εβδομάδες θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές, αφού θα έχουμε και την κυκλοφορία των υπόλοιπων συμμετοχών.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision!

Πηγή: Eurovisionworld
2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    Ξεκάθαρα πιστεύω ότι στην κυκλοφορία των υπολοίπων συμμετοχών η Κύπρος θα ανέβει! Εσεις για την Ελλάδα τι πιστεύετε? Θετική ή αρνητική αντίδραση??

    Απάντηση
  2. tbww
    tbww says:

    Επίσης η Κυπρος δεν έχει τη συμμετοχή της σε yt, Spotify και συνεπώς δεν μπορουμε να έχουμε αντικειμενική μάτια για το ποσο και αν αρέσει (προβολες, λαικ κλπ)

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *