Άγιος Μαρίνος: Ακούστε το Adrenalina, την συμμετοχή της Senhit για την Eurovision 2021!

Διέρρευσε το τραγούδι του Αγίου Μαρίνου για την Eurovision 2021. Πρόκειται για το Adrenalina, τίτλος στον οποίο συμφωνούν και οι δικές μας πληροφορίες. Πρόκειται για ένα dance pop τραγούδι, που οι fans θα λατρέψουν και που πολύ πιθανόν θα φέρει το κρατίδιο για τρίτη φορά στον τελικό του διαγωνισμού!

Για τον τίτλο μας είχε προϊδεάσει και η ίδια η Senhit, λίγες ημέρες πριν από τα social media της. Οι δημιουργοί του Adrenalina το είχαν προτείνει και σε άλλες χώρες, αλλά τελικά κατέληξε στα χέρια της Senhit και στον Άγιο Μαρίνο. Το τραγούδι κυκλοφορεί επίσημα αύριο Δευτέρα, 8 Μαρτίου!

Δημιουργοί του τραγουδιού είναι οι Chanel Tukia, Dillard Tramar, Jimmy Thordfeldt, Joy Deb, Kenny Silverdique, Malou Linn, Senhit, Suzi Pancekov και Thomas Stengaard. Ανάμεσα τους συναντούμε και κάποιους από τους δημιουργούς του El Diablo της Κύπρου.

Μάλιστα δεν θα είναι μόνη της, αφού το τραγούδι είναι σε συνεργασία με τον Flo Rida, διάσημος Αμερικανός ράπερ. Άγνωστο παραμένει αν θα είναι μαζί στην σκηνή ή υπάρχει και εκδοχή του τραγουδιού που είναι μόνη της.

UPDATE

Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από το επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube. Στο teaser βίντεο που δημοσιεύθηκε ακούμε και την φωνή του Flo Rida.

https://www.youtube.com/watch?v=XQQQf-BlqzI

 

Ποια θα είναι η τύχη του Αγίου Μαρίνου στην Eurovision 2021;

26 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Νίκος
    Νίκος says:

    Πλ δυνατό. Το κακο είναι ότι πλέον μαζεύονται πολλά dance τραγουδια στο Στον δεύτερο ημιτελικό έχουμε ήδη Μολδαβία και Σερβια …
    Ερώτηση : Ξέρετε Μήπως αυτό ήταν το Adrenaline της Στεφανιας ?

    Απάντηση
          • Christos
            Christos says:

            Φέτος δεν θα έχουμε μια άποψη των συντακτών γιατί τραγούδι μας; Λύσε μου Γιάννη μόνο μια απορία. Πόσο της εκατό θυμίζει κλασικό τραγούδι Κοντόπουλου;

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Οχι πιθανοτατα δεν θα εχουμε, γτ δεν επιθυμουμε τα περσινα δράματα κ το hate/κόμπλεξ ορισμενων…Τι εννοεις; Αφου ο Κοντοπουλος ειναι ο συνθετης προφανως ειναι τραγουδι Κοντοπουλου!

          • Mary
            Mary says:

            Ξαφνικα χασατε το θάρρος της γνωμης σας Γιαννη?Πολυ ευλογα σε ρωταει αν θα εχουμε μια επισκοπηση του τραγουδιου συμφωνα με τη δικη σας ματιά…Δεν ειναι κακο να λετε την αποψη σας.Ο καθενας εχει δικαιωμα στο να πει την απο ψη του.Δεν νομιζω να δειξατε ποτε οτι υπολογιζετε ιδιαιτερα τις αποψεις των αλλων ειδικα οταν προκειται στην εκφραση του προσωπικου γουστου.Για την Μολδαβια γιατι εκφραστηκατε?Δεν το βρισκω καθολου σωστο,να εχετε το θαρρος την γνωμης.Προφανως το κανετε απο αποψη τακτικης για να μη σας πουν οτι δεν ξερετε τι λετε,πραγμα το οποιο δεν πρεπει να σας το πουν αφου ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου το αν αρεσει σε καποιον ενα τραγουδι.Δεν εχετε λοιπον κατι να φοβηθειτε.Δεν ειναι καθολου σωστο αυτο που λες κατα την αποψη μου.Να εχετε το θαρρος της αποψης οπως ολα τα σαιτ που ασχολουνται με τον θεσμο.Ιδου η Ροδος….οχι να κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Προφανως είτε δεν διαβαζετε καλά, είτε απλα ειστε κακοπροαίρετη…Το 95% των σαιτ κανει αντιγραφη δελτίων τυπου. Κανεις δεν ψαχνει πρωτογενης ειδησεις κ κανεις δεν λεει την γνωμη του. Στην Ελλαδα δε ειμαστε οι μονοι που το κανουμε αυτο (παντα σχετικα με τα σαιτ που ασχολουνται με τον διαγωνισμο). Το αν θα βγαλουμε ξεχωριστο τετοιο αρθρο, εχουμε πει εξαλλου την αποψη μας για το πως ειναι το τραγουδι κλπ – στοιχεια που εχουν παρει και ολα τα ξενα σαιτ βάζοντας μας ως πηγη, ειναι κάτι που δεν εξαρταται μονο απο εμας, ειδικα όταν εχουμε υπάρξει μελη του focus group…

          • John
            John says:

            και των arcade… παντως ειχατε πει δεν ειναι το τυπικο γιοροβιζιονικο τραγουδι εχει εναλλαγες ….καπου διαβασα οτι εχει και key change , δεν ξερω αν ισχυει φυσικα….

          • Christos
            Christos says:

            Εννοώ εάν θυμίζει πολύ κλασικό τραγούδι Κοντόπουλου ή είναι διαφορετικό από το στυλ του που έχουμε συνηθίσει.. Γιατί πέρυσι ήταν διαφορετικο. Ίσως λόγω arcade. Εννοώ δλδ αν ξεφύγαμε κ φέτος λόγω ενορχηστρωσης και λόγω arcade

  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το τραγούδι ακούγεται λίγο old fashioned αλλά με την καλή έννοια… Μου θυμίζει συμμετοχές 2005-2010 με έθνικ στοιχεία που σου έμεναν με το πρώτο άκουσμα! Ακόμα και το ραπ μέρος του αρκετά γνωστού flo rida μου δένει αρκετά καλά με το υπόλοιπο κομμάτι. Ίσως μια από τις καλύτερες συμμετοχες του Αγίου Μαρίνου καθώς σε σχέση με το τι συνήθως στέλνει η χώρα είναι πολυ καλή η φετινή τους συμμετοχή! Μου αρέσει αρκετά θα έλεγα 7/10, μπράβο! Αν το ’19 το “say nanana” έφτασε στη δέκατη ένατη θέση του τελικού και μάλιστα στη 10η του televoting, θεωρώ ότι ο Αγιος Μαρίνος πρέπει να ετοιμάζεται για την 3η πρόκριση του και ενδεχομένως για την καλύτερη θέση στην ιστορία του. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  3. Benedictos
    Benedictos says:

    Κλασικο γιουροβιζιονικο εθνοποπ, θα μπορουσε καλλιστα να ειναι μια συμμετοχη του Ισραηλ ή της Αρμενιας. Δεν ειναι κακο..μπορει και να το δουμε στον τελικο!

    Απάντηση
  4. Άκης
    Άκης says:

    Καλησπέρα. Πολύ ωραία συμμετοχή και νομίζω υπάρχουν ελπίδες με καλό στήσιμο για τοπ10. Ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν ακούσει το κομμάτι μας, έχουν πλέον αποκαλυφθεί κάτι παραπάνω από τις μισές συμμετοχές, πόσο πιθανή είναι μια θέση στο τοπ10 για την Ελλάδα με βάση τα τραγούδια που ήδη έχουν βγει; Επίσης, (ξέρω ότι έχουν ακουστεί κάποια τραγούδια) αν θα μπορούσατε να το “παρομοιασετε” με κάποιο,ποιο θα επιλέγατε;

    Απάντηση
  5. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Τι έγινε, κοιμήθηκα και ξύπνησα στη γιουροβίζιον 2007; Ευχάριστο, νοσταλγικό τραγούδι. Θυμίζει πολύ τα τραγούδια του Arash.

    Πάντως επειδή βλέπω πως αρκετοί αναρωτιέστε για το ελληνικό τραγούδι, θα ήθελα να προσθέσω κάτι άλλο. Πως παίρναμε καλές θέσεις μόνο με έθνικ ποπ, αλλά για κάποιον λόγο χαλάσαμε την συνταγή. Με πιο δυτικά ακούσματα, οι καλές θέσεις της Ελλάδας είναι σπάνιες. Μέχρι και η Ελευθερία Ελευθερίου, που μόνο ύμνος δεν ήταν το τραγούδι της, στο κοινό βγήκε 9η.

    Μήπως θα πάρουμε την έθνικ εκδίκησή μας στο μέλλον με Φουρέιρα; Για να δούμε.

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Εντάξει δεν ισχύει απόλυτα αυτό, ούτε το everything η το this is our night ηταν έθνικ ποπ αλλά μια χαρά πήγαν. Σημασία έχει το τραγούδι είτε είναι έθνικ,ποπ, είτε ροκ είτε μπαλάντα είτε dance είτε metal, να είναι σύγχρονο, πιασαρικο και να ερμηνευτεί/στηθεί σωστά επί σκηνής.

      Απάντηση
      • Γιώργος
        Γιώργος says:

        Τα τραγούδια αυτά όντως δεν ήταν έθνικ, αλλά είχαν υποστήριξη από μεγάλα ονόματα της χώρας, και πάλι ζορίστηκαν αρκετά. Αμφιβάλλω πως αν τα ερμήνευαν άλλοι, θα έμπαιναν δεκάδα…

        Απάντηση
  6. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Φαντάζομαι ότι η συμμετοχή του Flo Rida στην ηχογράφηση είναι απλώς διαφημιστικό «δόλωμα» για τις εταιρείες στοιχημάτων καθώς δεν τον φαντάζομαι να εκπροσωπεί τον Άγιο Μαρίνο. Βέβαια εδώ και κάποια χρόνια είναι στα αζήτητα, οπότε ποτέ δεν ξέρεις.

    Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει η Senhit με αυτό το τραγούδι, αλλά σίγουρα αν πήγαινε π.χ. η Φουρέιρα με αυτό θα έσκιζε. Για φαντάσου πάντως να τερματίσει ο Άγιος Μαρίνος ψηλότερα από την Ιταλία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *