Αλβανία: Η Sacha Jean-Baptiste υπεύθυνη της σκηνικής εμφάνισης της Anxhela Peristeri στην Eurovision 2021!

Αφού μας παρουσίασε την τελική εκδοχή και το βιντεοκλίπ του Karma, παραγωγός του οποίου είναι και ο Δημήτρης Κοντόπουλος, η Anxhela Peristeri πριν από λίγο μας αποκάλυψε ότι η Sacha Jean-Baptiste έχει αναλάβει την σκηνοθεσία του Karma για την σκηνή του Ahoy Arena, τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Η Sacha Jean-Baptiste έχει σκηνοθετήσει κάποιες από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις στην ιστορία του διαγωνισμού, όπως το Fuego της Ελένης Φουρέιρα ή το She Got Me του Luca Hanni.

Σε συνέντευξή τους στους Wiwibloggs, η Anxhela Peristeri  αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες. Αναφέρει ότι αυτό που θα δούμε στην σκηνή της Eurovision 2021, δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που είδαμε στο FiK. Δεν θα έχει χορευτές μαζί της, ενώ το φόρεμα που θα φοράει θα τονίζει την θηλυκότητα της.

https://www.youtube.com/watch?v=Q4D_RfEFwd4

Η Αλβανία θα διαγωνισθεί στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2021!

1 reply
  1. gogos
    gogos says:

    Πάλι καλά που κατάλαβαν ότι αυτό που παρουσίασαν στον εθνικό τους τελικό, δεν μπορεί να σταθεί στην σκηνή της Eurovision. Σίγουρα λοιπόν θα δούμε κάτι καλύτερο και σε συνδυασμό με την τελική εκδοχή εκδοχή του τραγουδιού, νομίζω ότι θα χει ελπίδες για κάτι αξιόλογο και από πλευράς συμμετοχής, αλλά και βαθμολογικά!
    Καλή επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *