Αυστρία: Στις 10 Μαρτίου θα ακούσουμε το Amen του Vincent Bueno!

Μετά την ακύρωση της Eurovision 2020, ο αυστριακός εθνικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός ÖRF, επέλεξε για άλλη μια φορά τον Vincent Bueno να εκπροσωπήσει την Αυστρία και στην Eurovision 2021.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενό μας άρθρο, το τραγούδι του Vincent Bueno έχει τον τίτλο “Amen”. Σήμερα το ÖRF αποκάλυψε στην ιστοσελίδα, ότι το τραγούδι του Vincent, θα παρουσιαστεί στις 10 Μαρτίου.

Το ÖRF πρόκειται να οργανώσει μια ειδική συνέντευξη τύπου που θα ξεκινήσει στις στις 11 π.μ., ώρα Ελλάδας, όπου θα παρουσιαστεί και το τραγούδι του Vincent Bueno.

Θυμίζουμε ότι ο Vincent Bueno βρέθηκε στη Ζυρίχη, προκειμένου να ηχογραφήσει την αυστριακή συμμετοχή για τη Eurovision του 2021. Mερικοί από τους συντελεστές του τραγουδιού:

  • Ashley Hicklin (Bright Sparks) – Στιχουργός του Βελγίου 2010 και της Ισπανίας 2020
  • Jonas Thander – Παραγωγός
  • Tobias Carshey – Φωνητικά

Επιπλέον, ο Vincent αποκάλυψε πως ο ORF επέλεξε τον Marvin Dietmann για τη σκηνοθετική παρουσία της Αυστρίας στον διαγωνισμό. Ο Dietmann βοήθησε και στις σκηνοθεσία της χώρας στην Κοπεγχάγη το 2014, στην Στοκχόλμη το 2016, στη Λισαβώνα το 2018, ενώ φέτος έχει αναλάβει και τη σκηνοθετική παρουσία της Κύπρου.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Αυστρία στην Eurovision 2021.

Πηγή: ESCBubble

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *