Βουλγαρία: Με το “Growing Up Is Getting Old” η Victoria στο Ρότερνταμ!

Το πρώτο στοιχηματικό φαβορί τη στιγμή της ακύρωσης της Eurovision 2020, η Βουλγαρία, χρησιμοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ίδια συνταγή επιστρατεύοντας την ιδιαίτερα ταλαντούχα Victoria.

Η Victoria Georgieva θα είναι η εκπρόσωπος των γειτόνων μας τον Μάιο στο Ρότερνταμ με το τραγούδι “Growing Up Is Getting Old“.

Η βουλγαρική συμμετοχή είναι έτοιμη από τον Ιανουάριο και επιλέχθηκε μέσω του Black Sea Eurovision Songwriting Camp. Διάφοροι καλλιτέχνες και συνθέτες συγκεντρώθηκαν στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας, προκειμένου να προετοιμάσουν διάφορα τραγούδια για τη Eurovision 2021.

Η εσωτερική επιλογή του BNT προέκυψε μέσα από έξι τραγούδια, με τους ιθύνοντες της βουλγαρικής αποστολής να προκρίνουν το “ΧΧ”, ως την ιδανικότερη επιλογή για τη βαλκανική χώρα στη Eurovision 2021.

Τα έξι αυτά τραγούδια που παρουσιάστηκαν στο κοινό κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου ήταν τα ακόλουθα:

Και τα έξι αυτά singles αποτελούν μέρος του καινούργιου άλμπουμ της νεαρής τραγουδίστριας που θα κυκλοφορήσει άμεσα και έχει τίτλο “A Little Dramatic”.

Για την επιλογή του τραγουδιού, δημιουργήθηκε ένα focus group στο οποίο συμμετείχαν άτομα σχετικά με το διαγωνισμό της Eurovision από πολλές χώρες της Ευρώπης. Τα μέλη του focus group είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν τα έξι επικρατέστερα τραγούδια και στη συνέχεια να δώσουν την άποψη τους για αυτά στην δημιουργική ομάδα.

Επίσης, λόγο στην τελική επιλογή της βουλγαρικής συμμετοχής είχαν και οι φανς, στους οποίους δόθηκε η δυνατότητα ανατροφοδότησης των έξι τραγουδιών που προετοίμασε η Victoria.

Ποια είναι η Victoria;

Η Victoria συμμετείχε στην τρίτη σεζόν του X-Factor Βουλγαρίας όπου και κατέκτησε την 6η θέση. Μάλιστα, την ίδια χρονιά συμμετείχε και ο Kristin Kostov – εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision 2017 – ο οποίος έφτασε μέχρι και τον τελικό. Σύντομα υπέγραψε με μια από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρίες της Βουλγαρίας και κυκλοφόρησε μια σειρά από singles στη βουλγαρική γλώσσα. Το πρώτο αγγλόφωνο κομμάτι της Victoria κυκλοφόρησε το 2019 και φέρει το τίτλο “I Wanna Know”.

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Νομίζω ήταν προαποφασισμένο…. Το imaginary friend ήταν πολύ καλύτερο. Κρίμα….
    καλό σε γενικές γραμμές, σαφώς όχι σαν το “tears are getting sobber”. Νομίζω στο κοινό θα τα πάει κάπως μέτρια, στις επιτροπές καλύτερα. Δεν είναι κακό αλλά δεν ήταν η καλύτερη επιλογή που είχαν από εμένα 8/10. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Όλα τα περσινά φαβορί -Roop, Gjon’s Tears, Dadi- βγάζουν μια καινούρια βερσιόν του περσινού τους τραγουδιού. To ίδιο έκανε και η Victoria. Είναι το τραγούδι που θυμίζει περισσότερο το Tears Getting Sober και δεν είναι τυχαίο που το παρουσίασαν τελευταίο. Προσωπικά ήταν το αγαπημένο μου από αυτά που παρουσίασε και δεν έβρισκα τίποτα άξιο λόγου στο Imaginary friend. Mου αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα girl-group της δεκαετίας του ’60 που αποπνέει αν και αναγνωρίζω ότι ουσιαστικά είναι το περσινό τραγούδι με άλλον τίτλο.

    Απάντηση
  3. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Το περσινό της μου είχε αρέσει αρκετά στην αρχή, αλλά δυστυχώς γρήγορα “ξεθώριασε”.
    Αυτό το βρίσκω απλά οκ.
    Καλή επιτυχία στους γείτονες!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *