Βουλγαρία: Ο Marvin Dietmann καλλιτεχνικός διευθυντής της συμμετοχής στην Eurovision 2021!

Χθες στον επίσημο λογαριασμό της iCard Eurovision Bulgaria στο Twitter ανακοίνωσε ότι ο αυστριακός σκηνοθέτης, Marvin Dietmann, θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Βουλγάρικης συμμετοχής στην Eurovision 2021.

Πρόκειται για τον Marvin Dietmann που καθόλου άσχετος δεν είναι με τον διαγωνισμό της Eurovision, αφού ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ήταν υπεύθυνος για την σκηνοθετική επιμέλεια της νικητήριας συμμετοχής της Αυστρίας το 2014 με την Conchita Wurst, αλλά και της νικητήριας συμμετοχής στην βαθμολογία των επιτροπών, της Αυστρίας το 2018. Επίσης ήταν ο σκηνοθέτης του Viewing Room στην διοργάνωση του Τελ Αβίβ.

Η Victoria μίλησε για την εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Marvin:

Συνεργαζόμαστε ασταμάτητα με τον Μάρβιν και χαίρομαι που έχουμε έναν ταλαντούχο σκηνοθέτη στην ομάδα μας. Δουλέψαμε μαζί το 2020 και εντυπωσιάστηκα μαζί του. Τα σχόλιά του μας βοήθησαν με την τελική μας επιλογή για το τραγούδι με τις μεγαλύτερες δυνατότητες σκηνοθεσίας για το Ρότερνταμ 2021!

 

Εκτός από την Βουλγαρία, ο Marvin Dietmann θα είναι υπεύθυνος για την σκηνική παρουσία της Κύπρου, της Ισπανίας, της Τσεχίας και της Αυστρίας στη σκηνή της Ahoy Arena.

Σας υπενθυμίζουμε ότι απόψε η Victoria θα αποκαλύψει το τραγούδι της. Τα έξι τραγούδια, μεταξύ των οποίων κρύβεται η βουλγαρική συμμετοχή στην Eurovision 2021 είναι:

 

Πηγη: Eurovoix

 

Ποιο τραγούδι πιστεύετε ότι έχει επιλέξει η Victoria;

1 reply
  1. Themis
    Themis says:

    Τι πάθανε όλες οι χώρες φέτος με τον Dietmann?? Έχει ήδη αναλάβει Βουλγαρία, Κύπρο, Αυστρία, Τσεχία και Ισπανία!! Ειναι προφανές ότι δεν θα δώσει σε όλες την ίδια προσοχή… Και να πεις οτι έχει κάνει φοβερα stagings να πω εντάξει, αλλά τα μόνα καλά που έχει κάνει (αν και αρκετά basic) είναι Αυστρία 2014 και 2018. Και εννοείται ότι έχει κάνει κακά stagings όπως Γερμανία 2017. Πού χάθηκε ο Sacha φέτος;;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *