Βόρεια Μακεδονία: Στις 11 Μαρτίου η κυκλοφορία του “Here I Stand”!

Αντίστροφα μετράμε, πλέον, για την κυκλοφορία της συμμετοχής της Βόρειας Μακεδονίας στη Eurovision 2021. Όπως ανακοίνωσε ο Vasil μέσα από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το “Here I Stand” θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου.

Στην πρωινή του ανάρτηση, ο 36χρονος ερμηνευτής ανήρτησε και ένα απόσπασμα από το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί τον Μάιο στο Ρότερνταμ. Το απόσπασμα μπορείτε να το ακούσετε μέσα από την παρακάτω δημοσίευση στο Twitter:

https://twitter.com/VGarvanliev/status/1366314441311203328

Ποιος είναι ο Vasil Garvanliev

Ο Vasil Garvanliev ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι στην ηλικία των 7 ετών, παίζοντας σε κάποια από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ για παιδιά στην Βόρεια Μακεδονία. Λίγο αργότερα, μετακόμισε με την οικογένειά του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου συνέχισε την καριέρα του ως σολίστ στην παιδική χορωδία του Σικάγου.

Έχει δώσει πάρα πολλά ρεσιτάλ σε μουσικά φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο και έχει κάνει συνεργασίες με μερικούς από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες, το σύνθημα της ζωής του Βασίλη είναι απλό: όποτε οι λέξεις αποτυγχάνουν, τραγούδα.

Από την επιστροφή του στη Βόρεια Μακεδονία το 2018, ο Garvanliev κυκλοφόρησε 3 πολύ επιτυχημένα singles: Gjerdan , Patuvam και Mojata Ulic . Η πρώτη του προσωπική συναυλία στην πατρίδα του τον Νοέμβριο του 2019 ήταν sold out.

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Benedictos
    Benedictos says:

    Καποτε λεγαμε οτι ειναι χρονιά μπαλάντας, φετος θα λεμε οτι ειναι χρονια gospel με τοσα μαζεμενα (έρχονται και οι Mamas…).

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Το απόσπασμα μου ακούγεται λίγο”ψαλμωδία” και οριακά μου κλόνισε το νευρικό σύστημα. Ας περιμένουμε όμως…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *