Ελβετία: Δείτε την ζωντανή εμφάνιση του Gjon’s Tears στην ισπανική τηλεόραση! (Video)

O Gjon’s Tears ερμήνευσε ζωντανά πριν από λίγο στην ισπανική τηλεόραση την συμμετοχή του για την Eurovision 2021, Tout l’Univers. Το τραγούδι του έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα των Ισπανών χρηστών, ενώ η Ελβετία παραμένει ένα από τα μεγάλα φαβορί σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων για την νίκη στον προσεχή διαγωνισμό.

Πως σας φάνηκε η ζωντανή ερμηνεία του Gjon’s Tears;

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Thisaintourlastdance
    Thisaintourlastdance says:

    Ωραια φωνη, αλλα ο τυπος καμια απολυτως συνδεση με το κοινο, δεν κοιταξε στη καμερα ουτε 1 φορα.
    Ας μη τον συγκρινουμε με τον απιστευτα αισθαντικο Duncan και το φανταστικο Arcade.
    Και οι εκφρασεις που παιρνει στο ρεφρεν…

    Εμενα δε μου κανει νικητηριο προσωπικα. Δεν ειναι και στα αγγλικα, το μοναδικο τραγουδι αυτην την δεκαετια που δεν ηταν στα αγγλικα και κερδισε στις ψηφους των επιτροπων ηταν η Πορτογαλια 2017. Εχει ενα εμποδιο να ξεπερασει, τη γλωσσα. Αλλωστε στις επιτροπες θα σαρωσει η Μαλτα, που ” τικαρει ” ολα τα κουτακια ( τραγουδιστρια με χαρακτηρα, φωνη, φεμινιστικο μηνυμα, ‘ hit ” potential κλπ κλπ )

    Απάντηση
    • Vangelis vt
      Vangelis vt says:

      Επίσης η Μάλτα σαρώνει στις επιτροπές κάθε χρόνο ό,τι και να στείλει. Είναι το αγαπημένο τους παιδί, μαζί με τη Σουηδία. Οπότε καμία εντύπωση δεν μου κάνει όλος ο ντόρος στα στοιχήματα γύρω από το τραγούδι της που είναι μεν διασκεδαστικό, αλλά μπορείς να το πεις και επανάληψη του “Toy” χωρίς να είναι το ίδιο καλό. Τόσο η Μάλτα όσο και η Ελβετία ακολουθούν τα χνάρια των δύο προηγούμενων νικητών (“Τοy”, “Arcade”) ενώ η Μάλτα έχει και το επιθυμητό πακέτο (μαύρη τραγουδίστρια, φεμινιστικό μήνυμα) που δεν έχει η Ελβετία.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *