Ελλάδα: Καλεσμένοι στο “Love It” Δημήτρης Κοντόπουλος και Stefania | “Θα φέρουμε την Ελλάδα στο top10!” (Video)

Στην τηλεοπτική εκπομπή “Love It” του σταθμού ΣΚΑΙ και την Ιωάννα Μαλέσκου φιλοξενήθηκαν πριν λίγο η φετινή μας εκπρόσωπος, Stefania και ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Μεταξύ άλλων η Stefania μίλησε για την απήχηση που έχει το τραγούδι τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του:

Εχω δημιουργικό άγχος Κανουμε προβες, θα γίνουν όλα τέλεια. Στην Ολλανδία έχουν τρελαθεί με το τραγούδι. Στα social media μου γράφουν πόσο ωραίο είναι. Πιστεύω θα με βοηθήσει το γεγονός ότι θα εμφανιστώ στην Ολλανδία. 

Με τον Δημήτρη Κοντόπουλο να συμπληρώνει:

Έχει μπει σε αρκετές χώρες στο top20, πάει πολύ καλά το τραγούδι. Έχουν ξεκινήσει εντατικές πρόβες με τον Φωκά, τους χορευτές και με την δασκάλα φωνητικής.

Ερωτηθείσα για τα σχόλια όσον αφορά την Κυπριακή συμμετοχή η Stefania ανέφερε πως δεν γνωρίζει κάτι και διατηρεί πολύ καλή επικοινωνία με την Έλενα Τσαγκρινού δίνοντας της τις καλύτερες της ευχές.

Και ενώ η σκηνική εμφάνιση παραμένει επτασφράγιστο μυστικό ο συνθέτης του “Last Dance” εκφράζει πλήρως τους στόχους της ελληνικής αποστολής:

Ο στόχος μας είναι να επαναφέρουμε την Ελλάδα σε μια καλή θεση μιας και τα τελευταία 7-8 χρόνια την έχον λίγο στην απ’έξω. Θα ξανακαταφέρουμε να την φέρουμε στο top10. Δεν μας αγχώνει καθόλου αυτό.

Δείτε όλη την συνέντευξη στο video που ακολουθεί:

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Greco London
    Greco London says:

    Κάποιο διάστημα πριν δεν έλεγε η Dream Team πως πάμε για πρωτιά? Δηλαδή αν πάμε για να μπούμε 10αδα τότε να μη ψηφίσω Ελλάδα εγώ και οι φίλοι μου εδώ? Δε λέω καλή η ειλικρίνεια και φυσικά να προστατευθεί η Στεφανια απο ένα πιθανό κακό αποτέλεσμα αλλα αφού πας για δεκάδα και κατάλαβες πως τραγουδάει ίσως να θέλει αλλαγές γιατί δεν τις έκανες? Πολλές χώρες βελτιώσανε λίγο τα τραγούδια τους.. Για παράδειγμα ακούγαμε για μια απίστευτη γέφυρα στο τέλος και τελικά βγήκε μια γέφυρα με τη φωνάρα της Στεφανίας που τη κόψατε στα 10 δευτερόλεπτα απότομα με μια κραυγή.. Δηλαδή η Dream Team είναι για να πάει δεκάδα? Τον Κοντόπουλο δεν τον εχω συνηθίσει ηττοπαθή.. Ξενέρωσα πάντως.. Θα πω λοιπόν τη παρέα μου να μη ξοδέψουν τα λεφτακια τους αν είναι να βγουμε πάλι 10-15.. Κι εμείς οι Έλληνες έξω να μη παιδευόμαστε αφού δε πάμε για νίκη.. Ακούγεται φυσικά αστείο αλλα το να κάνουμε εμεις promo εδώ και να βγαίνει η αποστολή μας και να λέει τόσα χρόνια πήγαμε πάτο να λέμε και ευχαριστώ με τη δεκάδα τι να πω… Δηλαδή δηλώνουμε ήττα πριν καν ακόμα τον αγώνα γιατί φοβόμαστε το κράξιμο. Τότε σορρυ να μη συμμετέχουμε για κάποια χρόνια.. Ας πορωθει η αποστολή μας και να δουλέψει πιο σκληρά.. Σορρυ για το σεντόνι αλλα απογοητεύτηκα γιατί φέτος όπως και πέρσι πιστεύω στη συμμετοχή μας..

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Δηλαδή εσύ θες να βγουν και να υποσχεθούν ότι πάμε για νίκη όταν τις προηγούμενες χρονιές βγαίναμε 20οι με συμμετοχές εξίσου δυνατές κατά την γνώμη μου όπως better love; Ο διαγωνισμός είναι απρόβλεπτος. Εκείνοι δουλεύουν προφανώς για την κορυφή αλλά η κορυφή δεν είναι δεδομένη και δεν μπορεί να εκτεθεί.

      Απάντηση
      • Greco London
        Greco London says:

        Γιατί ποιος είπε ότι πίστεως ότι κάθε χρόνο μας έχουν έτοιμο το βραβείο.. Κάθε χρόνο όλες οι αποστολές λένε πάμε για το καλύτερο απλά είναι η πρώτη φορά που κάποια αποστολή μας βγαίνει να λέει κάπως στεγνά πως στόχος στη καλύτερη είναι η δεκάδα επειδή πηγαίναμε χάλια τόσα χρόνια. Πειράζει πως κάπως μου ακούστηκε? Εσένα σου ακούστηκε δηλαδή μια χαρά… Τότε πάσο οκ

        Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Έχουν πει και πιο πριν όπως και άνθρωποι της ΕΡΤ ότι στόχος τους είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προφανώς και η ομάδα πάει για το καλύτερο, νομίζω όμως ότι ο συνθέτης το είπε λόγω των πολύ άσχημων αποτελεσμάτων των προηγούμενων χρόνων. Ξαναλέω ότι με τέτοια ομάδα προφανώς και πάει κανείς για το καλύτερο, απλά βαρύγδουπες δηλωσεις περί νίκης κλπ (βλέπε Μολδαβία, Λετονία) δεν ωφελούν σε τίποτα!

      Απάντηση
      • Greco London
        Greco London says:

        Μακάρι απλά να είναι ταπεινοί και να μας κάνουν περήφανους με το αποτέλεσμα. Με τη Ντουσκα πχ. όπως και με Τερζη είχαμε τραγουδάρες αλλα μάπα παρουσίαση κι εκεί πηγαίναμε για το καλύτερο αλλα δε προνοήσαμε σωστά στη σκηνική παρουσία.

        Απάντηση
  2. Benedictos
    Benedictos says:

    Σχεδον σε καθε reaction video και σε απειρα σχολια κατω απο τη συμμετοχη μας στο youtube, οι ξενοι παραληρούν με τα μυθολογικα στοχεια στο βιντεο κλιπ και φαινεται οτι ειναι κατι που τους αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ισως και λογω της ελλειψης εθνικ στοιχειων στη μουσικη του τραγουδιου, αντιλαμβανονται οτι ετσι εχει κατι απο Ελλαδα μεσα. Και ξανα λεω, το αναφερουν ολοι με σχεδον διθυραμβικα σχολια για τον Ατλα, τον Πηγασο, ακομα και το πλημμυρισμενο τοπιο το παρομοιαζουν με Ατλαντιδα και ειναι ενθουσιωδεις που μεταφερεται ετσι κομματι της μυθολογιας με τοσο συγχρονο τροπο. Μηπως θα πρεπε να το μεταφερουμε αυτο καπως στον Φωκα; Προφανως εχει φιξαρισμενο και δουλευει πανω σε κατι σπουδαιο για στη σκηνικη μας παρουσια, αλλα ισως, αν μαθαινε το feedback αυτο, να λαμβανε υποψη οτι εστω και μια απειροελαχιστη αναφορα σε καποιο μυθολογικο στοιχειο για λιγα δευτερολεπτα μεσα στο 3λεπτο μας, να ηταν ενα κλεισιμο του ματιου σε ολους αυτους τους φαν που φαινεται να λατρεψαν το τραγουδι μεσω του βιντεο κλιπ μας.

    Απάντηση
    • Batman
      Batman says:

      Διαφωνώ. Ίσως το βίντεο να μπερδεύει τον κόσμο και να λειτουργεί αρνητικά. Εξάλλου δεν γνωρίζουν όλοι απο ελληνική μυθολογία.
      Παραπέμπω σχόλιο χρήστη στο YouTube:
      “This song feels more fitting for Eurovision than last year’s. Though this video is confusing to me because I don’t get the same vibe from the visuals as I do with the audio.”

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *