Ελλάδα: Στην Βουλγαρία θα πραγματοποιηθεί το live on tape video της Stefania;

Εταιρεία παραγωγής έχει αναλάβει την πραγματοποίηση των live on tape videos για την Eurovision 2021. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν προ ολίγου, αρκετές χώρες πρόκειται τις επόμενες ημέρες να επισκεφθούν την Βουλγαρία για να βιντεοσκοπήσουν το Live On Tape Video της συμμετοχής τους. Θα είναι ανάμεσα στις χώρες αυτές η Ελλάδα και η Κύπρος; Σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για το ζήτημα.

Στην Βουλγαρία το live on tape της Ελλάδας;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η εταιρεία αυτή είναι η ίδια εταιρεία που είχε αναλάβει την διοργάνωση της Junior Eurovision, όταν αυτή πραγματοποιήθηκε το 2015 στην Σόφια.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα live on tape videos θα πρέπει να παραδοθούν στους διοργανωτές μέχρι την Κυριακή 21 Μαρτίου. Αντίστοιχη εταιρεία παραγωγής ανέλαβε την πραγματοποίηση των live on tape videos στην Λιθουανία.

Τι ακριβώς είναι το live on tape video;

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν ζητήθηκε από όλους τους συμμετέχοντες ραδιοτηλεοπτικούς φορείς να ηχογραφήσουν μια ζωντανή παράσταση της συμμετοχής τους στη χώρα τους. Αυτή η ηχογράφηση θα παραδοθεί πριν από τον διαγωνισμό και θα πραγματοποιηθεί σε ένα στούντιο. Η ηχογράφηση θα πραγματοποιηθεί σε πραγματικό χρόνο (όπως θα ήταν στον Διαγωνισμό) χωρίς να κάνει αλλαγές στα φωνητικά ή σε οποιοδήποτε μέρος της ίδιας της παράστασης μετά την ηχογράφηση.

Θα υπάρχει ελευθερία στις αποστολές, να παρουσιάσουν όπως αυτές θεωρούν καλύτερα τις συμμετοχές τους, θα έχουν δοθεί όμως οδηγίες οι οποίες θα διασφαλίζουν τη δικαιοσύνη και την ακεραιότητα του διαγωνισμού. Δεν θα υπάρξει κοινό ενώ η ηχογράφηση θα πρέπει να είναι μοναδική και να μην δημοσιεύεται πριν από την εκδήλωση τον Μάιο.

Οι αποστολές επιτρέπεται να χρησιμοποιούν παρόμοιες τεχνικές δυνατότητες και διαστάσεις που θα ήταν διαθέσιμες επί σκηνής στο Ρότερνταμ, αλλά είναι επίσης ελεύθεροι να επιλέξουν μια πιο περιορισμένη εγκατάσταση παραγωγής. Οι βιντεοσκοπήσεις δεν πρέπει να περιέχουν επαυξημένη ή εικονική πραγματικότητα, επικαλύψεις, κομφετί, λήψεις drone, νερό, χρήση χρώματος ή green screen.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2021!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Βουλγαρία και Λιθουανία έχουν αναλάβει τις μαγνητοσκοπήσεις των αποστολών. Φαίνεται ποιοι καίγονται να κερδίσουν και να διοργανώσουν τον διαγωνισμό…

    Απάντηση
    • Benedictos
      Benedictos says:

      Ισχυει και ειναι κριμα που και στην Ελλαδα δεν βρεθηκε καποια εταιρεια παραγωγης θεαματων (εχουμε ουκ ολιγες) να αξιοποιησει μια απο τις πολλες εγκαταστασεις (κλειστο Γαλατσιου-christmass theater, tae kwon do κτλ) που μενουν κλειστες λογω της πανδημιας και να προσκαλεσει με ανταγωνιστικα πακετα τις γειτονικες-τουλαχιστον- χωρες.

      Απάντηση
  2. ,
    , says:

    Έχεις απόλυτο δίκαιο και νομίζω πως η Ελλάδα δεν αξιοποίησε τις λιγοστές εταιρίες θεαμάτων της και τις εγκαταστάσεις της λόγω οικονομικού παράγοντα.
    Υ.Γ: Συμφωνώ με τον Vangelis vt. Η Λιθουανία και η Βουλγαρία καίγονται να κερδίσουν τον διαγωνισμό και συνεπώς να τον διοργανώσουν αλλά δεν νομίζω ότι θα το καταφέρουνε

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *