Ελλάδα: Το Last Dance στις λίστες του New Music Friday Spotify σε Ελλάδα, Ολλανδία και Βέλγιο!

Κάτι πρωτόγνωρο για ελληνική/κυπριακή συμμετοχή συνέβη πριν από λίγο, προς μεγάλη μας έκπληξη! Το Last Dance έχει συμπεριληφθεί από το Spotify, στην πιο σημαντική του λίστα, σε τρεις μάλιστα χώρες.

Συγκεκριμένα το Last Dance βρίσκεται στην λίστα New Music Friday, σε Ελλάδα, Ολλανδία και Βέλγιο. Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά σε ελληνική ή κυπριακή συμμετοχή πριν τον διαγωνισμό και μάλιστα μόλις ένα 24ωρο, μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού.

I’m so excited to see that LAST DANCE is featured in Spotify’s New Music Friday playlist in Greece, The Netherlands and…

Δημοσιεύτηκε από Stefania στις Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021

 

 

 

 

 

Όσο αφορά τις τάσεις, όπως είχαμε γράψει και πέρσι, υπάρχει το γνωστό θέμα με το κανάλι της Stefania. Σύμφωνα όμως με τα charts του YouTube, το βίντεο παρότι στις 10 Μαρτίου ουσιαστικά βρέθηκε στον αέρα για μόλις δύο ώρες, σκαρφάλωσε στην 16η θέση της λίστας με τα βίντεο με τις περισσότερες προβολές. Αναμένεται στις 11 Μαρτίου να περάσει στην πρώτη θέση. Μπορείτε να δείτε το top10 προβολών στο YouTube για τις 10 Μαρτίου ΕΔΩ. Αυτή τη στιγμή το Last Dance στο κανάλι της Stefania έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 225.000 προβολές.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

1 reply
  1. John T.
    John T. says:

    Εχω ξετρελαθει!!! Ειναι τοσο δυναμικο αλλα και επικο μαζι ,η μελωδια ειναι μαγικη! Ειναι πολυ δυνατο!!! το αξιζει! Αληθεια, ολοι οι συντακτες της σελιδας ψηφισαν το LD στο focus group;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *