Ηνωμένο Βασίλειο: Στις 11 Μαρτίου τα αποκαλυπτήρια του τραγουδιού του James Newman!

Στις 19 Φεβρουαρίου και μετά από μήνες σιωπής το BBC ανακοίνωσε πως ο James Newman θα έχει μία ευκαιρία ακόμα, προκειμένου να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον διαγωνισμό.

Δυόμισι εβδομάδες αργότερα, όπως έγινε γνωστό, ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της φετινής συμμετοχής της Γηραιάς Αλβιώνας στο Ρότερνταμ.

Την Πέμπτη το πρωί, λοιπόν, και μέσω του BBC Radio 2 θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του τραγουδιού με το οποίο θα διαγωνιστεί ο 35χρονος ερμηνευτής στη Eurovision 2021.

Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ken Bruce, η οποία βρίσκεται στα ερτζιανά κάθε πρωί μεταξύ 10:30-13:00 (ώρα Ηνωμένου Βασιλείου). Αυτό σημαίνει πως το μεσημέρι της Πέμπτης θα γίνει γνωστή στη χώρα μας η φετινή συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο τίτλος του τραγουδιού δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, παρ’ όλα αυτά ο James Newman μας προϊδεάζει για ένα χορευτικό τραγούδι σε uptempo ρυθμούς.

Μέχρι να ακούσουμε το τραγούδι που ετοίμασε για την Eurovision 2021 o James Newman, ας ακούσουμε την περσινή του συμμετοχή για μία ακόμα φορά:

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *