Η ισπανική δημόσια τηλεόραση κατατάσσει το “Last Dance” μεταξύ των υποψηφίων τραγουδιών για την νίκη στην Eurovision 2021!

Ενώ όλες οι αντιδράσεις των ξένων youtubers είναι κάτι παραπάνω από θετικές, με άρθρο της η ισπανική δημόσια τηλεόραση (κάτι που έχει την σημασία του), κατατάσσει την ελληνική συμμετοχή μεταξύ των τραγουδιών που θα διεκδικήσουν την νίκη, στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Αφού αναφέρουν όλους τους συντελεστές του Last Dance και το γεγονός ότι η Stefania επιλέχθηκε από την ΕΡΤ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό, καταλήγουν στα εξής πολύ αισιόδοξα:

Το “Last dance” συνθέτει ο  Δημήτρης Κοντόπουλος , ο οποίος έγραψε επίσης το τραγούδι της νεαρής τραγουδίστριας για την ακυρωμένη  έκδοση του 2020 ,  “SUPERG! RL”  και έχει κερδίσει στο ενεργητικό του το  Marcel Beçenzon Press Award  το  2016  για το  “You are the only one” του Ρώσου Σεργκέι Λαζάρεφ . Η ελληνική συμμετοχή για το  Ρότερνταμ 2021 , είναι εντελώς διαφορετική από το προηγούμενο έτος, σίγουρα διατηρεί την ουσία του συνθέτη, με σύγχρονους ήχους και εθνικά στοιχεία στη μελωδία.  Η ομάδα Arcade και ο Sharon Vaughn  υπογράφουν επίσης τη σύνθεση.

Η Στεφανία βασίζεται επίσης στην υπόλοιπη  Dream Team για τη νέα υποψηφιότητα της: ο  Φωκάς Ευαγγελινός  θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής και ο Κώστας Καρύδα  σκηνοθέτης του βίντεο κλιπ. Η ΕΡΤ  επέλεξε αυτήν την πρόταση  ανάμεσα σε πέντε τραγούδια  και ελπίζει να σημειώσει τη δεύτερη νίκη της στο φεστιβάλ χάρη στη φρεσκάδα του εκπροσώπου της.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και όσα ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και ο σκηνοθέτης του Εθνικού Θεάτρου της Σουηδίας και σκηνοθέτης της Eurovision 2016, Edward af Sillen.

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης αφού επαινεί την Stefania και τους δημιουργούς του Last Dance, αναφέρει ότι η ελληνική συμμετοχή θα έχει την ψήφο του, τον Μάιο. Στα σχόλια βλέπουμε και τον ενθουσιασμό της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου, η οποία μετά από χρόνια φαίνεται και αυτή ενθουσιασμένη από την συμμετοχή μας!

Το Last Dance ξεκίνησε το ταξίδι του για την Eurovision 2021 με τους καλύτερους οιωνούς!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Gwgws Z
    Gwgws Z says:

    Ολες οι συμμετοχές θα κριθούν στο Live…σαν βάση έχουμε καλό τραγούδι αυτό που μένει να δούμε είναι πως θα στηθεί και πως θα αποδοθεί Live… Προσωπικά μετά τη Φουρέιρα έπαψα να περνώ σοβαρά τα γραφεία στοιχημάτων μέχρι την πρώτη πρόβα όλων των τραγουδιών

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *