Ισραήλ: Ο Moshe Kaftan καλλιτεχνικός διευθυντής της συμμετοχής στην Eurovision 2021!

Χθες το Euromix αποκάλυψε ότι ο Moshe Kaftan θα είναι ο καλλιτεχνικός Διευθυντής, που θα αναλάβει την Eden Alene με το “Set Me Free” στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021.

Ο Moshe Kaftan, είναι γνωστός σκηνοθέτης θεάτρου στο Ισραήλ, χορογράφος και Στυλίστας και έχει υπάρξει και καλλιτεχνικός διευθυντής στο X-Factor Israel και Masked Singer. Το 2019 ήταν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Εurovision στο Τελ Αβίβ.

Έκτος από τον καλλιτεχνικό διευθυντή αποκάλυψαν ότι ο Moore Hamami όπου είναι ένας από τους μεγαλύτερους χορογράφους στο Ισραήλ, θα αναλάβει την χορογραφία της Eden Alene. Έχουν ήδη συνεργαστεί με την τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της επιλογής τραγουδιών για φέτος, έχοντας χορογραφήσει τα βίντεο κλιπ των τριών τραγουδιών.

Το Ισραήλ θα είναι μια από τις τελευταίες χώρες που θα κινηματογραφήσουν το live on tape video για την Eurovision 2021, με τα γυρίσματα να έχουν οριστεί να πραγματοποιηθούν στις 25 Μαρτίου.

Η ισραηλινή ηχογράφηση θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα πριν από τη λήξη της προθεσμίας για την καταγραφή και υποβολή όλων των εφεδρικών παραστάσεων στην EBU.

Η καθυστέρηση της ημερομηνία των ισραηλινών γυρισμάτων είναι πιθανό ως αποτέλεσμα της επιλογής του ραδιοτηλεοπτικού φορέα να ανανεώσει το τραγούδι για το φετινό διαγωνισμό.

Το Ισραήλ θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 18 Μαΐου.

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *