Ισραήλ: Τελείως διαφορετικό τραγούδι το Set Me Free μετά το revamp!

Ένα τελείως διαφορετικό θα ακούσουμε, αφού το Set Me Free της Eden υπέστη τόσο μεγάλες αλλαγές, που σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ισραηλινά μίντια, αλλά και το πάντα έγκυρο Hebrew Eurovision Guide στο Twitter, δεν θυμίζει σε τίποτα την προηγούμενη εκδοχή του.

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας και τελικής εκδοχής του Set Me Free. Αυτό όμως που έχει γίνει γνωστό είναι πως ο Moshe Kaftan θα είναι ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Eden στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021.

Έκτος από τον καλλιτεχνικό διευθυντή γνωρίζουμε επίσης ότι ο Moore Hamami, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους χορογράφους στο Ισραήλ, θα αναλάβει την χορογραφία της Eden Alene. Έχουν ήδη συνεργαστεί με την τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της επιλογής τραγουδιών για φέτος, έχοντας χορογραφήσει τα βίντεο κλιπ των τριών τραγουδιών.

Το Ισραήλ θα είναι μια από τις τελευταίες χώρες που θα κινηματογραφήσουν το live on tape video για την Eurovision 2021, με τα γυρίσματα να έχουν οριστεί να πραγματοποιηθούν στις 25 Μαρτίου.

Η ισραηλινή ηχογράφηση θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα πριν από τη λήξη της προθεσμίας για την καταγραφή και υποβολή όλων των εφεδρικών παραστάσεων στην EBU.

Το Ισραήλ θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 18 Μαΐου.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *