Κροατία: Ο Marvin Dietmann καλλιτεχνικός διευθυντής της συμμετοχής στην Eurovision 2021!

Η αρχηγός αποστολής της Κροατίας στην Eurovision, Uršule Tolj, αποκάλυψε ότι ο αυστριακός σκηνοθέτης, Marvin Dietmann, θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της κροατικής συμμετοχής στην Eurovision 2021.

Πρόκειται για τον Marvin Dietmann που καθόλου άσχετος δεν είναι με τον διαγωνισμό της Eurovision, αφού ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ήταν υπεύθυνος για την σκηνοθετική επιμέλεια της νικητήριας συμμετοχής της Αυστρίας το 2014 με την Conchita Wurst, αλλά και της νικητήριας συμμετοχής στην βαθμολογία των επιτροπών, της Αυστρίας το 2018. Επίσης ήταν ο σκηνοθέτης του Viewing Room στην διοργάνωση του Τελ Αβίβ.

Πως θα είναι η εμφάνιση της Albina;

Η Uršule Tolj αποκάλυψε σχετικά με την εμφάνιση του Tick-Tock:

Η ιδέα των κοστουμιών παραμένει η ίδια, αλλά με μικρές τροποποιήσεις. Η Albina και οι χορευτές της σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν και τα τρία στάδια στην Ahoy Arena: το κύριο στάδιο, το βοηθητικό στάδιο και το μέρος που προορίζεται για «πασαρέλα». Όλα αυτά, φυσικά, θα συντονιστούν με τον καλλιτεχνικό διευθυντή, Marvin Dietmann, έναν επαγγελματία που εργάστηκε στο παρελθόν με πολλούς τραγουδιστές της Eurovision αλλά και στο φετινό Dors ήταν υπεύθυνος για τη δημιουργία της σκηνικής εμφάνισης της Bernarda Brunović.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από την Κροατία, ο Marvin Dietmann θα είναι υπεύθυνος για την σκηνική παρουσία της Αυστρίας, της Βουλγαρίας, της Κύπρου, της Ισπανίας και της Τσεχίας στη σκηνή της Ahoy Arena.

Παρακάτω απολαύστε την Albina, με το Tick-Tock:

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την κροατική συμμετοχή στην Eurovision.

Πηγή/Φωτό: jutarnji.hr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *