Λευκορωσία: Νέο τραγούδι για τους Galasy ZMesta μέχρι το τέλος Μαρτίου!

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Λευκορωσίας BTRC αποφάσισε να επιλέξει τους Galasy ZMesta για να εκπροσωπήσει τη χώρα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2021. Το επιλεγμένο τραγούδι “Ya nauchu tebya” δεν ήταν σύμφωνο με τους κανόνες του Διαγωνισμού, και έτσι η EBU αποφάσισε να ζητήσει την αντικατάστασή του. Η BTRC έχει τώρα προθεσμία μέχρι τα τέλη Μαρτίου, για να επιλέξει και να υποβάλει ένα νέο τραγούδι για το Διαγωνισμό του 2021.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ειδήσεων TUT.by, ο Ivan Eismont, αρχηγός αποστολής της Λευκορωσίας στον διαγωνισμό, επιβεβαίωσε ότι θα υποβάλουν ένα νέο τραγούδι μέχρι τα τέλη Μαρτίου και ότι το νέο τραγούδι είναι ήδη σε εξέλιξη.

Λαμβάνοντας υπόψη τη συνεργασία μας με την EBU, προτείναμε στους Galasy ZMesta να μας παρέχει κάποια άλλη επιλογή. Και τώρα, όσο γνωρίζω, το νέο τραγούδι βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο κύριος τραγουδιστής των Galasy ZMesta, Dimitriy Bulakov, είχε μια διαφορετική άποψη για το “Ya nauchu tebya” από την EBU, καθώς δεν είδε τίποτα πολιτικό στους στίχους, και αντί να το τροποποιήσουν, δήλωσε ότι δεν θα κάνουν καμία αλλαγή στο συγκεκριμένο τραγούδι:

Δεν θα αλλάξουμε τίποτα σε αυτό το τραγούδι, θα το αφήσουμε στο κοινό όπως είναι.

Το νέο τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη Λευκορωσία στην Eurovision 2021 θα παρουσιαστεί τις επόμενες δύο εβδομάδες.

1 reply
  1. gogos
    gogos says:

    Ξέχωρα από τα πολιτικά, θεωρώ ότι είναι καλό που δεν θα αποχωρήσει από τον φετινό διαγωνισμό η Λευκορωσία.
    Προσωπικά θα ήθελα να συμμετέχουν όλες οι χώρες που μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *