Μολδαβία: Ακούστε το “Sugar” της Natalia Gordienko για την Eurovision 2021!

Μέσα από μία εντυπωσιακό εκδήλωση από το Crave Theater της Μόσχας και με λαμπρούς καλεσμένους, όπως η Polina Gagarina, η Ani Lorak, ο Dima Bilan, οι Tolmachevy Sisters και ο Dmitry Koldun, η Natalia Gordienko παρουσίασε το βιντεοκλίπ της συμμετοχής της για την Eurovision 2021, Sugar.

Το τραγούδι υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Philipp Kirkorov και τους στίχους η Sharon Vaughn. Φωνητική διδασκαλία πραγματοποίησε η Βικτώρια Χαλκίτη, υπεύθυνος της σκηνικής εμφάνισης ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ project manager του εγχειρήματος είναι ο Ηλίας Κοκοτός. Σκηνοθέτης του βιντεοκλίπ που είναι μία πραγματικά πολύ μεγάλη παραγωγή, είναι η Katya Tsarik, που σκηνοθέτησε και το Shady Lady της Ani Lorak!

https://www.youtube.com/watch?v=1zvnsvxA3to&feature=share&fbclid=IwAR1OBzAWtpJ0cX5aYInbp8v1Mq7W7VvW6rhEWWr2fJJLriVX7g-_b6NRCtQ

Στην εκδήλωση που προηγήθηκε και είχαμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε ζωντανά μέσα από το κανάλι της Natalia Gordienko στο YouTube, η εκπρόσωπος της Μολδαβίας ερμήνευσε για τους τυχερούς παρευρισκόμενους, τις σημαντικότερες επιτυχίες της Dream Team στον διαγωνισμό:

  • My Number One – Ελλάδα 2005 (σκηνοθεσία από Φωκά Ευαγγελινό)
  • Work Your Magic – Λευκορωσία 2007 (σκηνοθεσία από Φ. Ευαγγελινό, σύνθεση από P. Kirkorov, Δ. Κοντόπουλο)
  • Shady Lady – Ουκρανία 2008 (σκηνοθεσία από Φ. Ευαγγελινό, σύνθεση από P. Kirkorov, Δ. Κοντόπουλο)
  • Hold Me – Αζερμπαϊτζάν 2013 (σκηνοθεσία από Φ. Ευαγγελινό, σύνθεση από Δ. Κοντόπουλο)
  • You Are The Only One – Ρωσία 2016 (σκηνοθεσία από Φ. Ευαγγελινό, σύνθεση από P. Kirkorov, Δ. Κοντόπουλο)
  • My Lucky Day – Μολδαβία 2018 (σκηνοθεσία από Φ. Ευαγγελινό, σύνθεση από P. Kirkorov, Δ. Κοντόπουλο)

Την Δευτέρα 8 Μαρτίου, η Natalia Gordienko θα είναι καλεσμένη στον ρωσικό εθνικό τελικό, όπου και θα ερμηνεύσει στο Sugar.

Πως σας φάνηκε η συμμετοχή της Μολδαβίας στην Eurovision 2021; Ποια θα είναι η τύχη της στον διαγωνισμό;

 

 

41 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Χρηστος
    Χρηστος says:

    Λίγο υπερβολικό που έλεγαν ότι είναι το νικητήριο τραγούδι. Καλό αλλά ως εκεί. Δεν με τρελαίνει κ η τραγουδιστρια…

    Απάντηση
  2. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Κλασική περίπτωση.
    Ποιότητα αντιστρόφως ανάλογη με το υπερβολικό hype που πήγε να δημιουργηθεί για το τραγούδι.
    Θυμίζει σε κάποια σημεία Maruv ή ιδέα μου είναι;

    Καλή επιτυχία.

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μόνο εγώ θεώρησα κάπως περιττή την τόσο μεγάλης διάρκειας εκδήλωση, και μάλιστα σε άλλη χώρα, για 3′ λεπτά υπόθεση στην ουσία? Το λάιβ της, αν και μου άρεσε σκηνικά δεν μου άρεσε σε πολλά σημεία φωνητικά, ενδεχομένως να έφταιγε η ποιότητα.
    Στα του τραγουδιού τώρα… Σαφώς πολύ καλύτερο από το περσινό, αλλά έχω ανάμεικτα συναισθήματα… Το ρεφρέν δυναμικό και σου μένει, αλλά νιώθω σαν να ακούω άλλο τραγούδι στο ρεφρέν άλλο στο κουπλέ, θα ήθελα να είχαν καλύτερη συνοχή. Τους στίχους θα τους προσπεράσω καθώς ανέμενα κάτι τέτοιο. Το κλίπ αξιοπρεπές και λογικά ο Φωκάς θα το στήσει όσο καλύτερα μπορεί, ελπίζω και η Natalia να το χει στο χορό και στο τραγούδι ταυτόχρονα…. Το τόσο hype πάντως(για εμένα πάντα) δεν θεωρώ ότι το άξιζε με βάση το αποτέλεσμα που άκουσα και είδα! 6,5/10 σαν πρώτο άκουσμα και ελπίζω το δικό μας να είναι πολύ καλύτερο και να μην απογοητευτούμε με βάση δηλώσεις των συντελεστών περί “δυνατού τραγουδιού και σύγχρονου”…. Νομίζω πάντως το “sugar” θα συγκριθεί πολύ με την κυπριακή συμμετοχή και την σερβική που θα ανακοινωθεί αύριο και σίγουρα θα τραβήξει κάποιες ψήφους από το “sugar”, αφού είναι όλα πανομοιότυπου στύλ! Για την ώρα όμως, μεταξύ Κύπρου και Μολδαβίας προτιμώ δαγκωτό “el diablo”!
    Καλή επιτυχία! Πάντως δύσκολα να’ναι αυτό το “νικητήριο” που μας έλεγε η Natalitsa, πριν λίγο καιρό….

    Απάντηση
  4. Benedictos
    Benedictos says:

    5/10 από μένα, μεταξύ Μολδαβίας και Κύπρου θεωρώ ότι της Κύπρου θα τραβηξει περισσοτερο. Ηδη το diablo εχει αποκτησει δυνατο momentum με ολες τις αρνητικες δημοσιευσεις στα ξενα μεσα λογω της εκκλησιας και πλεον ειναι 9ο στα στοιχηματα και μαλιστα με περαιτερω ανοδικες τασεις…

    Απάντηση
  5. Christos
    Christos says:

    Πάντως ας μας πει και καποιος από τους συντάκτες που έχει ακούσει το τραγούδι μας, να περιμένουμε κάτι καλύτερο απ αυτό; απ’οτι έχουμε ως τώρα σίγουρα είναι διαφορετικό από το Supergirl, σύγχρονο με 80s στοιχεία. Αλλά ακόμα δε μας έχετε εκφράσει μια άποψη κ αυτό με κάνει να ανησυχώ (αν και ξέρω πολύ σας έκριναν με το περσινό σας ενθουσιασμό). Αλλά δώστε κάτι στο κοινό σας . Δεν αντέχουμε ως την Τετάρτη

    Απάντηση
  6. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Aν ήθελαν Maruv ψώνισαν από σβέρκο αφού η τύπισσα θυμίζει περισσότερο Real Housewives… H «μεγάλη ιδέα» είναι ένα beat drop με πνευστά που το επαναλαμβάνουν ίσαμε και δέκα φορές για να το εμπεδώσουμε. Προς το παρόν στην κατηγορία ξελιγωμένη ποπ προηγείται η Κύπρος.

    Απάντηση
    • Mary
      Mary says:

      Έχεις απόλυτο δίκιο…στους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμος…η δε Κύπρος εξίσου χάλια….ένα αδιάφορο πλαστικό τραγούδι….μέχρι στιγμής η Γαλλία τους βάζει όλους κάτω!!!

      Απάντηση
  7. Κολοσσός
    Κολοσσός says:

    Ωχ ωχ ωχ!!!
    Τώρα φοβήθηκα! Αν αυτό το τραγούδι που λέγατε ότι είναι πολύ καλό και ότι πάει για τοπ 10 και μέχρι και πρωτιά είναι καλύτερο από το δικό μας το τραγούδι, τότε με φοβίζει ότι το last dance δε θα είναι τόσο καλό όσο λένε αυτοί που το έχουν ακούσει… προσωπικά το sugar μου ακούγεται πολύ μέτριο. Της Κύπρου το τραγούδι μακράν καλύτερο. Και ξέρει κάτι… της Κύπρου το τραγούδι αυτή τη στιγμή για εμένα είναι το πιο καλό απολα τα τραγούδια που έχουν βγει μέχρι τώρα. Μπράβο στη Κύπρο, Έλενα πήγαινε για πρωτιά

    Απάντηση
  8. Takis
    Takis says:

    Δεν είναι κακό αλλά δεν εκπλήρωσε και τις προσδοκίες μου. Φαίνεται η επιρροή από Maruv αλλά δεν είναι τόσο πιασάρικο όσο τα περισσότερα της. Έχει ένα θετικό όμως: είναι πολύ αβανταδόρικο για να στήσουν ένα εντυπωσιακό act.

    Απάντηση
  9. David
    David says:

    Τα τραγούδια Κύπρου, Μολδαβίας (προσωπικά μου άρεσαν) μπορεί να θεωρηθούν ότι βρίσκονται στο ίδιο φάσμα τραγουδιών, όμως η σύγκριση με το δικό μας δεν είναι εύκολη, γιατί διαφέρει αρκετά από αυτά.

    Το “Last Dance” δεν είναι τόσο χορευτικό (δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να παιχτεί ας πούμε σε κάποιο club). Είναι πιο φεστιβαλικό. Κάποια μέρη του είναι αργά-ατμοσφαιρικά, ενώ τα ρεφραίν είναι γρήγορα-δυναμικά. Τα “στοιχεία 80s” στο δικό μου αυτί δεν έγιναν αντιληπτά, τα vibes “Physical – Dua Lipa” έχουν να κάνουν με το ρυθμό του ρεφραίν. Πάντως αν ψάχνουμε για vibes, εμένα κάπως μου θύμισε συμμετοχή Lazarev, ίσως τύπου “You are the only one”. Α, επίσης φωνητικά έχει απαιτήσεις, μακάρι να βγει άψογο στο live!

    Γενικά εμένα μου άρεσε αρκετά, το ακούω ευχάριστα και είναι μακράν καλύτερο από το “Supergirl”. Δεν θεωρώ οτι είναι το hit της χρονιάς όμως, ούτε ότι θα δημιουργήσει κάποιο hype όταν ανακοινωθεί. Είναι όμως αξιοπρεπές, και έχει τις προοπτικές να πάει καλά. Τα υπόλοιπα από Τετάρτη!! 🙂

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Λογικά θα το έχεις ακούσει κάπου. Από τα τρία πιο θεωρείς ότι είναι καλύτερο? Έχει πιθανότητες για top 10 αλλά και για ένα καλό staging?

      Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Αρχίζω να κρατάω ακόμα μικρότερο καλάθι, τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη….
      Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.

      Απάντηση
    • David
      David says:

      Απαντάω συνολικά εδώ:
      – Το top10 είναι θέμα πολλών παραγόντων: της live εκτέλεσης, της σκηνικής παρουσίας, του επιπέδου των αλλων συμμετοχών κ.α. Αν συνολικά όλα αυτά πάνε καλά, πιστεύω ότι μπορεί να μπει top10 .
      – Δεν εντόπισα κάτι για να το χαρκατηρίσω σύχρονο σε τέτοιο βαθμό ώστε να αποτελεί πλεονέκτημα
      – Δεν έχει γέφυρα
      – Είναι δύσκολο να τα βάλω στη σειρά και να ειμαι αντικειμενικός. Προσωπικά νομιζώ προτιμώ το “last dance” γιατί έχει περισσότερο μελωδία, αν και νομίζω ότι της Κύπρου μπορεί να βρει απήχηση σε περισσότερο κοινό. Προς το παρόν: Ελλάδα-Κύπρος-Μολδαβία. Αλλά είναι καθαρά υποκειμενική η κρίση.

      Απάντηση
      • John
        John says:

        σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση…προσωπικα με καλυψες ! Ησουν απο τους τυχερούς που ακουσες ολα τα υποψηφια τραγουδια της στεφανιας για φετος ; αν ναι πως σου φανηκε το επιπεδο και πως κρινεις την τελικη επιλογη;

        Απάντηση
          • Γιάννης
            Γιάννης says:

            Μάλλον ο ένας αναφέρεται σε μουσική γέφυρα τύπου fuego με κλαρίνα και ο άλλος αναφέρεται σε γέφυρα με βάση την δομή του τραγουδιού κουπλε-ρεφραίν-γεφυρα.

        • Κωνσταντίνος
          Κωνσταντίνος says:

          Προσωπικά θεωρώ πολύ αρνητικό αν ένα τραγούδι δεν έχει έστω μια μικρή γέφυρα στη eurovision. Οπότε ως την Τετάρτη θα διατηρήσω την εκδοχή του “έχει γέφυρα”. Αν και όντως είναι περίεργο ο ένας να λέει ότι έχει γέφυρα και ο άλλος ότι δεν έχει(βέβαια αν δεν κάνω λάθος και ο χρήστης David σε προηγούμενο άρθρο είχε πει ότι έχει γέφυρα και μάλιστα δυναμική όπως εξίσου δυναμικό ρεφραίν και το μόνο αρνητικό για εκείνον είναι ότι το ρεφραίν επαναλαμβάνεται αρκετά)… Βέβαια γέφυρα από γέφυρα ποικίλει, μπορεί να είναι καθαρά μουσική(βλ. όνειρο μου) ή μια γέφυρα που αλλάζει έντονα ο ρυθμός αλλά υπάρχουν και εκεί στίχοι (βλ. better love) η μια γέφυρα που να επαναλαμβάνεται μόνο μια φράση (βλ el diablo). Λίγο υπομονή ακόμα και ας ελπίσουμε να είναι ένα δυνατό κομμάτι με προοπτικές για 10αδα,αν αποδοθεί και στηθεί σωστά στο live. Πολλά ακούγονται από όσους το έχουν ακούσει και κάποια σχόλια είναι όντως πολύ διαφορετικά από άλλα σχετικά και με τη δομή του τραγουδιού… Τι να πω κοντός ψαλμός, ελπίζω να είναι ένα καλό-σύγχρονο και δυναμικό τραγούδι αν και για την ώρα το ότι είναι καλύτερο από το Supergirl είναι αρκετά θετικό, φτάνει να δούμε πόσο καλύτερο είναι, αν τελικά ξεχωρίσει(γιατί παρουσιάζουμε σε μέρα με συμμετοχές που ήταν στα φαβορί πέρσι) και αν εντέλει βρεθεί ψηλά. Για να δούμε…
          Καλή επιτυχία να ευχηθούμε και τα υπόλοιπα κοντοζυγώνουν…

          Απάντηση
  10. Άκης
    Άκης says:

    Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αναφορικά με το τραγούδι της Ελλάδας για όσους το έχουν ακούσει. Το Supergirl είχε ένα κομμάτι dance break (με το εθνικ beat), το last dance έχει κομμάτι ανάμεσα στο ρεφραιν και στο επόμενο κουπλέ για χορό; Επίσης εν τέλει υπάρχει γέφυρα και αν ναι είναι τέτοια που επιτρέπει να υπάρχει ένα wow moment όχι μόνο φωνητικά αλλά και οπτικά; Ευχαριστώ πολύ!

    Απάντηση
  11. David
    David says:

    Για να μη δημιουργήσω ασάφειες, είπα ότι δεν έχει γέφυρα με την έννοια που ισως έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους (μέρος του κομματιού που έχει μόνο μουσική, που συνήθως κάπως αξιοποιείται και στο staging). Υπάρχουν 9-10 δευτερολεπτα που το τραγούδι γίνεται ποιο slow αλλά δεν το θεώρησα γέφυρα. Η δομή είναι: κουπλε-ρεφραίν-κουπλέ-ρεφραίν-“γέφυρα”-μισό ρεφραίν.

    Απάντηση
      • David
        David says:

        Ναι θα μπορούσες να πεις οτι είναι catchy. Το κυριοτέρο είναι οτι η μουσική στο ρεφραίν έχει “ορμή” και σε συμπαρασέρνει. Κάτι που κατά τη γνώμη μου το “el diablo” έχει σε μικρότερο βαθμό.

        Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Οκ, έγινε σαφέστατη η δομή του, οπότε ναι όπως είπες(εσύ αν δεν κάνω λάθος) η δομή θα ναι πιο πολύ σε physical της Lipa και σε you are the only one-Lazarev(από κάτι πιο σχετικό με eurovision) και ο ρυθμός στο ρεφρεν θα θυμίζει physical όπως είπες και πριν. Κατατοπιστικός, ευχαριστούμε πολύ και εσένα και τον Γιάννη που μας “ετοιμάζετε” σχετικά με το τι να περιμένουμε. Αυτό που θα ρωτήσω εγώ γιατί μάλλον δεν το κατάλαβα καλά, είναι τα 80s vibes καθώς οι συντελεστές λένε ότι έχει ενώ πριν ειπώθηκε ότι δεν ακούγεται κάτι κοντά σε 80s vibes… Τι ισχύει τελικά?
      Ευτυχώς όλα τα σχόλια συγκλίνουν στο ότι είναι διαφορετικό και καλύτερο από το περσινό. Για να δούμε τι θα ακούσουμε την Τετάρτη….

      Απάντηση
      • David
        David says:

        Παρακαλώ, να είσαι καλά. Σέβομαι την αγωνία σας γι αυτό λέω ότι μπορεί να ειπωθεί. Για τα στοιχεία 80s προφανώς οι συντελεστές ξέρουν καλύτερα!

        Απάντηση
  12. ,
    , says:

    Παρόλο που συνήθως μου αρέσουν πολύ οι συμμετοχές της Dream Team με αυτό εδώ ήθελα να κάνω εμετό δεν έχω ξαναδεί κάτι που να περιέχει τόσα πολλά γλυκά πέραν ζαχαροπλαστείου!!!!! Τόσο εντυπωσιακό και με την καλή και με την κακή έννοια video clip που δεν μπόρεσα να εστιάσω στο τραγούδι.
    Υ.Γ: Υπερβολές τα όσα έλεγαν για νικητήριο τραγούδι. Υπερβολές ακόμα και τα όσα έλεγαν για top 3. Top 10 με δυσκολία!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *