Μολδαβία: Με την Βικτώρια Χαλκίτη στα φωνητικά και τους χορευτές της Stefania, το live on tape video του Sugar!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενα μας άρθρα επίκεντρο της Eurovision bubble για αυτό το σαββατοκύριακο είναι η Σόφια, αφού εκεί έχουν συγκεντρωθεί πέντε αποστολές για την πραγματοποίηση των live on tape videos των συμμετοχών τους. Στην Σόφια είναι και η αποστολή της Μολδαβίας με την Natalia Gordienko. Πριν λίγο ξεκίνησαν οι πρόβες και για το live on tape video της Μολδαβίας, στο οποίο συμμετέχουν ως χορευτές, οι χορευτές που θα πλαισιώσουν την Stefania στην σκηνή του διαγωνισμού.

Φυσικά αυτό δεν αποτελεί έκπληξη αφού ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει επιμεληθεί την παρουσίαση και των δύο συμμετοχών. Έτσι οι Νίκος Κουκάκης, Μάρκος Γιακουμόγλου, Γιώργος Παπαδόπουλος και Κώστας Παυλόπουλος θα βρεθούν και στο πλευρό της Natalia Gordienko για τα γυρίσματα του live on tape video του Sugar. Άγνωστο παραμένει αν θα τους δούμε και στην σκηνή της Eurovision 2021 μαζί της ή απλά συμμετέχουν για πρακτικούς και ουσιαστικούς λόγους, μόνο στο live on tape.

Εκτός όμως από τους τέσσερις Έλληνες χορευτές, άλλη μία ελληνική παρουσία στην συμμετοχή της Μολδαβίας είναι η Βικτώρια Χαλκίτη. Η έμπειρη ερμηνεύτρια, θα είναι στα φωνητικά. Από την προηγούμενη χρονιά η Βικτώρια Χαλκίτη είχε αναλάβει την φωνητική επιμέλεια της Natalia Gordienko, κάτι που συνεχίστηκε και φέτος. Έτσι, η γλυκύτατη και ταλαντούχα Βικτώρια, θα βρεθεί σε έναν πολύ γνώριμο για την ίδια ρόλο, αφού ουκ ολίγες φορές έχει βρεθεί στα φωνητικά συμμετοχών τόσο της Ελλάδας, όσο και άλλων χωρών.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Sugar υπογράφουν οι Δημητρής Κοντόπουλος, Philipp Kirkorov και Sharon Vaughn.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις από την Σόφια!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Mary
    Mary says:

    Τωρα αυτό δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλό.Εμένα μου ακούγεται κάπως πρόχειρο όλο αυτο,δηλαδή χάθηκαν οι χορευτές?Ας ελπίσουμε οτι δεν θα συνοδεύουν οι ίδιοι χορευτές και την Στεφανία και την Ναταλία στην σκηνή τη eurovison,δεν χτυπάει καθόλου ωραία αυτό.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Γιατί; Εδω η ιδια η διοργανωση διαθετει φέτος χορευτες ή φωνητικά για τις αποστολές που δεν μπορούν να πάρουν μαζί τους. Δεν ζουμε σε ομαλοτητα για να ειναι ολα φυσιολογικα μην το ξεχνάμε αυτο!

      Απάντηση
      • Mary
        Mary says:

        Τίθεται σε κίνδυνο το 100% της μέγιστης απόδοσης των χορευτών,άλλο να έχουμε ένα χορευτικό κι άλλο δύο. Διπλές πρόβες κι επομενως δεν θα αφιερώσουν το 100% του χρόνου τους στις πρόβες με την Στεφανία. Παρ’όλα αυτά, εάν μάθετε στα σίγουρα οτι θα έχουν τους ίδιους χορευτές οι δύο τραγουδίστριες,ενημερώστε μας. Σας ευχαριστούμε.

        Απάντηση
        • Mariah
          Mariah says:

          Μόνο ένας άσχετος λέει τέτοιες αρλούμπες! Οι χορευτές μας είναι έμπειροι, συμμετέχουν σε όλα τα ελληνικά σόου και βίντεο κλιπ, μπορούν να καταφέρουν και τα 2!

          Απάντηση
  2. Thisisntourlastdance
    Thisisntourlastdance says:

    Ρε Φωκα, χαθηκαν οι χορευτες, δινεις της Στεφανιας και στην Ναταλια; Ελπιζω να ειναι μονο για το live tape και οχι και στη σκηνη, αλλιως πραγματι πολυ προχειροδουλεια και κατι που δεν εχει ξαναγινει.

    Απάντηση
  3. Χρηστος
    Χρηστος says:

    Στη κανονική Eurovision δε μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Στάνταρ ο καθένας θα έχει τους χορευτές του. Πχ αν η σειρά εμφάνισης πέσει η μία μετά την άλλη τι θα γίνει; Θα βγουν κ με τα ίδια ρούχα; χαχαχα

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *