Πολωνία: Με τον Rafał Brzozowski και το “The Ride” στην Eurovision 2021!

Η δημόσια τηλεόραση της Πολωνίας ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι ο εκπρόσωπός της στην Eurovision 2021 θα είναι ο Rafał Brzozowski.

Το τραγούδι έχει τίτλο The Ride και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Με απευθείας ανάθεση επέλεξε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Πολωνία τον εκπρόσωπο της στον διαγωνισμό. Πρόκειται για τον Rafał Brzozowski που το 2020 ήταν ο παρουσιαστής της Junior Eurovision.

Ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα το 2002 με τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Chance for Success, στο οποίο κέρδισε μια διάκριση. Ήταν επίσης μέλος σε πολλές μπάντες όπως οι K.Martin, Emigranci και Mono.

Το φθινόπωρο του 2011, συμμετείχε στο The Voice of Poland . Ήταν στην ομάδα του Andrzej Piaseczny και έφθασε μέχρι τον ημιτελικό. Την ίδια χρονιά, κυκλοφόρησε δύο single: “Nie mam nic” και  το “Na dobre masz zawsze mnie”, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως το μουσικό θέμα της σειράς “Na dobre i na złe”.

Στις 7 Αυγούστου 2012, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ του, με τίτλο “Tak blisko”. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2014, κυκλοφόρησε το δεύτερο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο “Mój czas”.

Τον Φεβρουάριο του 2017, με το τραγούδι “Sky Over Europe”, συμμετείχε στο εθνικό τελικό της Πολωνίας και κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Το 2020, με το τραγούδι “Gentleman”, προκρίθηκε στο φεστιβάλ “Premier” στο 57ο KFPP στο Opole .

Πως σας φαίνεται η συμμετοχή της Πολωνίας στην Eurovision 2021;

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Giannis
    Giannis says:

    Αρχικά, ένα τεράστιο μπράβο ακόμα μια φορά για την εγκυρότητα των ειδήσεων που βγάζετε. Όσον αφορά το τραγούδι, οκ συμπαθητικό αλλά δεν έχει καμία εξέλιξη είναι 3 λεπτά το ίδιο πράγμα. Δεν νομίζω ότι μπορεί να μας κοντράρει σε κάποιο επίπεδο αλλά ποτέ δεν ξέρεις, είναι τρελοί οι Ευρωπαίοι. Τέλος θέλω να ρωτήσω, γνωρίζετε γιατί υπάρχει εμπάθεια από τους Πολωνούς για το πρόσωπο του;

    Απάντηση
      • C.G
        C.G says:

        Ρώτησα φίλο Πολωνό. Ο τραγουδιστής λέει είναι tv star του τηλεοπτικού καναλιού TVP όπου είναι κυβερνητικό κανάλι (προφανώς εκεί υπάρχουν και μη κυβερνητικά, σόρρυ για το πολιτικό σχόλιο). Και ο κόσμος τον θεωρεί ως τραγουδιστή της κυβέρνησης. Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα μου λέει. Να σημειωθεί ότι και ο ίδιος ο φίλος μου μισεί την κυβέρνηση τους όπως αυτολεξεί μου είπε. Αλλά είναι άνθρωπος και έχει συναισθήματα ο τραγουδιστής μου λέει και το θεωρεί άδικο να στοχοποιείται. Γενικά είναι λίγο ψυχοπονιάρης ο φίλος μου οπότε δεν είναι και κριτήριο για το αν καλώς ή κακώς τον κράζουν τον τραγουδιστή οι Πολωνοί. Τεσπά αυτά έμαθα.

        Για το Γιουροβίζιον Φαν από την Βαρσοβία μέσω ανταπόκρισης από το σπίτι μου, C.G

        Το πούλιτζερ να μου αποσταλεί ταχυδρομικώς με κούριερ.

        Απάντηση
  2. John T.
    John T. says:

    μονο εμενα μου θυμιζει πολυ το ”στα κοκκινα” της ντεμυ; δεν μου αρεσει καθολου η φωνη του και δεν νομιζω οτι ταιριαζει σε αντρα …. κλασεις ανωτερο το δικο μας απο αυτο! το εχουν γεμισει 80s μοτιβα ασχετα μεταξυ τους…δεν μου αρεσει

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Στη μάχη των pop ’80s (που ναι πάααρα πολλά φέτος) νομίζω κερδίζει με διαφορά το δικό μας, εξαιτίας του οτι ακούγεται ταυτόχρονα και σύγχρονο αλλά διατηρεί τα 80s στοιχεία και σε κρατά στο τραγούδι και τα 3 λεπτα με τις πολύ ενδιαφέρουσες εναλλαγές του, σε αντίθεση πχ με της Δανίας ή της Πολωνίας…
    Στα της Πολωνίας, το θεωρώ κάπως μέτριο και μετά από λίγο κουράζει, λίγο ο μονότονος ρυθμός λίγο η φωνη του που όντως δεν δένει καλά με το κομμάτι δεν ξέρω… Του Η.β που μοιάζει αρκετά με αυτό είναι πολύ καλύτερο για εμένα! 5/10 για την Πολωνία και νομίζω οι 5 απο τις 7 χώρες που θα αποκλειστούν στον ημιτελικό μας είναι σχεδόν σίγουρες….
    Καλή επιτυχία στην Πολωνία!
    Η χρονιά σχεδόν ολοκληρώθηκε και προσωπικά δεν έχω πάνω από 12-13 συμμετοχές που να μου αρέσουν όντως και να θέλω να τις ξανά ακούσω…. Εναποθέτω τις ελπίδες μου στη Μάλτα(αφού η συμμετοχή της Ισλανδίας που διέρρευσε ήταν λίγο ως πολύ απογοήτευση) και στην Σουηδία(αν επιλέξουν Eric η Dotter χωρίς όμως να είναι και αυτές οι δύο συμμετοχές κάτι το ιδιαίτερο). Μέχρι και στο Αζερμπαιτζάν θέλω να ελπίζω αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα στείλει Cleopatra 2.0, που θα τρελαθούν οι φανς και κατά συνέπεια τα στοιχήματα τουλάχιστον ως τις πρώτες πρόβες.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *