Πορτογαλία: Με τους The Black Mamba και το “Love Is On My Side” στο Ρότερνταμ! 

Ολοκληρώθηκε πριν από μερικά λεπτά ο μεγάλος τελικός του Festival da Canção 2021 όπου και αναδείχθηκε ο εκπρόσωπος της Πορτογαλίας για τον 66ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ.

Οι παρουσιαστές

Ο μεγάλος τελικός του Festival da Canção 2021 πραγματοποιήθηκε ζωντανά από RTP Studios στη Λισαβόνα, με παρουσιαστές την Filomena Cautela, τον Vasco Palmeirim και την Inês Lopes Gonçalves.

Τα υποψήφια τραγούδια

Τα αποτελέσματα

Κάθε γεωγραφική περιοχή της Πορτογαλίας είχε την δική της κριτική επιτροπή η οποία βαθμολόγησε τα δέκα υποψήφια τραγούδια. Οι επιτροπές των περιοχών καθόρισαν το 50% του αποτελέσματος ενώ το υπόλοιπο 50% καθορίστηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

Βαθμολογία Κριτικής Επιτροπής

Συνολικά Αποτελέσματα

Μετά από τις βαθμολογίες κριτικής επιτροπής και τηλεοπτικού κοινού μεγάλος νικητής του Festival da Canção 2021 αναδείχθηκε οι The Black Mamba με το τραγούδι “Love Is On My Side”.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την πορτογαλική συμμετοχή στη Eurovision 2021!

 

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η Πορτογαλία στέλνει συμμετοχη στα αγγλικά… Το ζήσαμε και αυτό! Νομίζω αν ήταν στα Πορτογαλικά ίσως ξεχώριζε περισσότερο τώρα απλά μου περνάει -πολυ αδιάφορο, όπως νομίζω θα περάσει και τον Μάιο. Κρίμα είχαν καλύτερες επιλογές. 3/10 από εμένα και καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    H αμερικάνικη soul της δεκαετίας του ’60 έχει την τιμητική της φέτος στη Eurovision, αφού οι επιτροπές θεωρούν πως εκπροσωπεί την «ποιότητα». Η πρώτη φορά στα χρονικά που η Πορτογαλία στέλνει κάτι στα αγγλικά και πέρα από τη νοσταλγική διάθεση, δεν σου μένει κάτι μόλις περάσει το τρίλεπτο. Περισσότερο επαγγελματίες από τον Neev που ήθελε το κοινό, αλλά χωρίς φόντα για κάποια διάκριση.

    Απάντηση
  3. Giorgos
    Giorgos says:

    Πραγματικά ότι να ναι οι Πορτογάλοι! Είχαν δυο-τρία κομμάτια πολύ δυνατά ακόμη και για δεκάδα και στέλνουν αυτό το νερόβραστο; Εγώ ήθελα με τα χίλια τον NEEV! Καλό πάτο να ευχηθώ!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *