Ρωσία: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του εθνικού τελικού!

Μετά το χθεσινό μας άρθρο για την πραγματικά μεγάλη πιθανότητα να μην δούμε τους Little Big να διαγωνίζονται στον εθνικό τελικό της Ρωσίας, τώρα θα σας μεταφέρουμε τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε για τους τρεις καλλιτέχνες που θα δούμε να διεκδικούν την ρωσική εκπροσώπηση στην Eurovision 2021.

Niletto

O Niletto είναι 29 ετών. Από το 2018 ζει και εργάζεται στην Μόσχα. Πριν τρία χρόνια συμμετείχε στον μουσικό διαγωνισμό New Star, φθάνοντας στον τελικό. Έχει κυκλοφορήσει αρκετά singles και mini album.

#2Machi

Οι #2Machi είναι ένα μουσικό ντουέτο από την Μόσχα. Αποτελείται από τις Maria Zaitseva και Maria Sheikh. Οι δύο τους συναντήθηκαν σε διακοπές στην Ταϊλάνδη τον Ιανουάριο του 2014 και αμέσως συνειδητοποίησαν πόσο παρόμοια ήταν τα γούστα και τα ενδιαφέροντά τους. Έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ και αρκετά singles.

Anton Belyaev

O Αnton Belyaev είναι 42 ετών. Τραγουδοποιός και frontman του συγκροτήματος Therr Maitz. Έφθασε μέχρι τον ημιτελικό του ρωσικού The Voice.

Μέχρι σήμερα η δημόσια τηλεόραση της Ρωσίας δεν έχει επιβεβαιώσει κανέναν από τους φιναλίστ, ούτε αν τελικά δούμε τους Little Big μεταξύ των υποψηφίων. Όσα σας μεταφέρουμε είναι με κάθε επιφύλαξη, αλλά είναι οι πρώτες πληροφορίες για τους καλλιτέχνες που θα δούμε να διαγωνίζονται στον εθνικό τελικό της 8ης Μαρτίου.

Το δεδομένο είναι ότι τη Δευτέρα θα δούμε την Natalia Gordienko που θα ερμηνεύσει το “Sugar”, τη φετινή συμμετοχή της Μολδαβίας. Καθώς επίσης έχει γίνει γνωστό πως θα εμφανιστούν τόσο ο Phillip Kirkorov όσο και η Yulia Savicheva, εκπρόσωπος της Ρωσίας το 2004.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ρωσίας στην Eurovision 2021!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Και μόνο ότι μιλάμε για Εθνικό τελικό στη Ρωσία (τον πρώτο αν δεν κάνω λάθος από το 2010) είναι είδηση!
    Η μη συμμετοχή των Little Big αν επιβεβαιωθεί (παρόλο που το τραγούδι τους πέρυσι δεν είναι του γούστου μου) θα είναι απώλεια τόσο καλλιτεχνικά όσο και εμπορικά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *