Ρωσία: Οι Little Big ΔΕΝ θα είναι υποψήφιοι στον εθνικό τελικό για την Eurovision 2021!

Δυστυχώς και σύμφωνα με τις αποκλειστικές και ασφαλείς μας πληροφορίες, οι Little Big, το συγκρότημα που θα εκπροσωπούσε την Ρωσία στον περσινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, δεν θα είναι υποψήφιοι στον εθνικό τελικό της 8ης Μαρτίου, που διοργανώνει η δημόσια τηλεόραση της χώρας, για την επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού για τον φετινό διαγωνισμό.

Άγνωστο παραμένει ακόμα ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι, αν και με δεδομένο ότι ο εθνικός αυτός τελικός θα έχει διάρκεια μόλις 1 ώρα, εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι οι υποψήφιοι δεν θα είναι περισσότεροι των πέντε.

Ο χορευτής που συμμετέχει στο διαφημιστικό τρέιλερ του εθνικού τελικού και συμμετείχε και στο βιντεοκλίπ του Uno των Little Big, δεν είναι μέλος του συγκροτήματος, απλά είχε συνεργασθεί μαζί τους πέρσι.

Αυτό που επίσης γνωρίζουμε για τη Δευτέρα, είναι η εμφάνιση της Natalia Gordienko που θα ερμηνεύσει το “Sugar”, τη φετινή συμμετοχή της Μολδαβίας. Καθώς επίσης έχει γίνει γνωστό πως θα εμφανιστούν τόσο ο Phillip Kirkorov όσο και η Yulia Savicheva, εκπρόσωπος της Ρωσίας το 2004.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι Little Big ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί στον περσινό ακυρωθέντα διαγωνισμό, με το τραγούδι Uno, που έσπασε όλα τα ρεκόρ προβολών στο κανάλι της Eurovision στο YouTube.

UPDATE

Από ότι φαίνεται το θρίλερ θα κρατήσει μέχρι την Δευτέρα, αφού νεότερες πληροφορίες αντικρούουν αυτό που μάθαμε νωρίτερα. Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση, αλλά αυτή την στιγμή τίποτε δεν μπορούμε να εγγυηθούμε με 100% σιγουριά.

Οι Little Big με αυτό τον τρόπο, προστίθενται στην λίστα των καλλιτεχνών που θα εκπροσωπούσαν την χώρα τους στον περσινό διαγωνισμό, αλλά δεν επιστρέφουν στην Eurovision 2021!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ανατρεπτικό γεγονός θα έλεγα… Πάντως οι little big φαίνεται να είχαν καλές πιθανότητες. Νομίζω ότι ο δρόμος ανοίγει αρκετά (για την ώρα) για Λιθουανία και Ισλανδία(;)

    Απάντηση
  2. Dean
    Dean says:

    Δεν ήμουν ιδιαίτερα φαν του τραγουδιού τους πέρσι αλλά άξιζαν άλλη μια ευκαιρία.. Ειδικά αφού το Uno είχε και τόση επιτυχία.

    Απάντηση
  3. Themis
    Themis says:

    Ελπίζω να είναι έγκυρη η πληροφορία γιατί τουιταρα το άρθρο σας και πήρε 150 retweets, οι eurofans λένε να μην σας πιστευουμε κι εγώ λέω ότι είστε αξιόπιστοι… Αν δεν ισχύει τελικά θα πέσουν να με φάνε κι εμένα χαχαχααχαχα

    Απάντηση
  4. Constantinos
    Constantinos says:

    Δεν μπορώ να πω ότι δεν χαίρομαι. Αν και έχουν βγάλει κάποια πρωτότυπα πράγματα μόνο ως προς το θέμα και την εικόνα (βιντεοκλιπ δηλαδή), η περσινή τους συμμετοχή δεν μπορεί καν να ονομαστεί από εμένα ως τραγούδι και το βιντεοκλιπ τους τελείως ανέμπνευστο και πρόχειρο.

    Απάντηση
    • Reverb
      Reverb says:

      Γράφεις αυτό το σχόλιο για ένα βίντεο που διέλυσε κάθε προηγούμενο στο κανάλι της Γιουροβίζιον. Μπορείς να το πεις χίλια πράγματα, κακογουστο, χυδαίο, καρκατσουλιό όπως βλέπω παραπάνω. Για να το λες ανέμπνευστο και πρόχειρο πρέπει να είσαι περίπτωση μεγάλου εξυπνάκια.

      Απάντηση
  5. Takis
    Takis says:

    Κρίμα! Εμένα και το Uno μου άρεσε και οι ίδιοι μου αρέσανε. Φαίνεται επίσης ότι οι Little Big ήταν πραγματικά πολύ δημοφιλείς στη χώρα τους: με το πληθυσμό που έχει η Ρωσία θα έπρεπε κάθε χρόνο η συμμετοχή τους να έχει τις περισσότερες προβολές στο YouTube (έστω το επίσημο video clip μέχρι τη διεξαγωγη του διαγωνισμού) αλλά μόνο οι Little Big το έχουν καταφέρει τόσο εμφατικά μέχρι σήμερα…

    Απάντηση
  6. Θεόδωρος
    Θεόδωρος says:

    Εγώ πιστεύω πως με αυτά τα νέα όλα αλλάζουν. Έχουν παραπάνω πιθανότητες οι Ισλανδία και η Κύπρος. Πιστεύω πως με το EL Diablo μπορεί να κερδίσει.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *