Σουηδία: Η πρόβα του Melodifestivalen θα χρησιμοποιηθεί ως το live on-tape βίντεο!

O φετινός παρουσιαστής του Melodifestivalen και Head of Delegation της Σουηδίας, Christer Björkman αποκάλυψε ότι τα πλάνα της πρόβας του τελικού του Melodifestivalen θα χρησιμοποιηθούν ως το live on-tape βίντεο της Σουηδίας στην Eurovision. Η πρόβα που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 12 Μαρτίου στο χώρο του Annexet στη Στοκχόλμη θα παρουσιαστεί ως το live on-tape βίντεο στο διαγωνισμό εάν χρειαστεί.

Ως μέρος των κανονισμών, οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς του διαγωνισμού οφείλουν να μαγνητοσκοπήσουν ένα βίντεο της συμμετοχής τους πριν από το διαγωνισμό. Αυτό θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που ο διαγωνισμός πραγματοποιηθεί από απόσταση ή ένας καλλιτέχνης δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Ολλανδία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Tusse κέρδισε το Melodifestivalen 2021 και θα εκπροσωπήσει τη Σουηδία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021 με το τραγούδι “Voices“.

Η Σουηδία θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 18 Μαΐου στο Ρότερνταμ.

Πηγή: Eurovoix 

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Savvas
    Savvas says:

    Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είναι πρωτότυπη εγγραφη, όχι από εθνικό τελικό και υπο συγκεκριμένες συνθήκες. Ούτε αυτό πιάνει το EBU-pet, τη Σουηδία;

    Απάντηση
  2. Takis
    Takis says:

    Βασικά είναι μια πολύ λογική απόφαση! Ωστόσο, ξαναδιάβασα το σχετικό editorial που είχατε δημοσιεύσει για τα live on tape και εκεί αναφέρονται πολύ συγκεκριμένοι κανόνες: το γύρισμα θα διαρκεί μια ώρα παρουσία ανεξάρτητου παρατηρητή και η εμφάνιση που θα δοθεί εν τέλει θα επιλεγεί από τον αρχηγό της αποστολής και άλλον έναν εκπρόσωπο κλπ κλπ.
    Χαλάρωσε η EBU τους κανόνες ή είχαν φροντίσει οι Σουηδοί να ακολουθήσουν ότι προβλέποταν στις πρόβες του εθνικού τους τελικού;

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Για αλλη μια φορα θα πω ότι πραγματικα κάθε φορα εκπλήσσομαι με τις απορίες σας! Η EBU ειπε ότι δεν θα χρησιμοποποιήσει το γύρισμα απο τον εθνικο τελικό, όχι απο μια προβα! Πολλες χωρες είθισται να στέλνουν ως επισημο κλιπ την εμφανιση απο τον εθνικο τελικο, αυτο ηθελε να αποφυγει η EBU, δεν μπορει ομως να αποκλεισει μια προβα που εγινε μια ή δυο μερες πριν! Δεν αναφερεται καν στους κανονες αυτο. Οχι λοιπον κανεναν κανονα δεν χαλαρωσε η EBU.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *