Σουηδία: Τα αποτελέσματα της Δεύτερης Ευκαιρίας του Melodifestivalen 2021!

Μετά και την ολοκλήρωση των τεσσάρων ημιτελικών, σειρά είχε απόψε η φάση της Δεύτερης Ευκαιρίας, με σκοπό την πρόκριση ακόμη τεσσάρων υποψηφίων στον Τελικό.  Tο σόου πραγματοποιήθηκε στην Annexet Arena της Στοκχόλμης, ενώ τον ρόλο της παρουσίασης ανέλαβαν ο Christer Björkman και η Shirley Clamp.

Οι συμμετοχές της Δεύτερης Ευκαιρίας

Οι 8 αποψινές συμμετοχές που έχουν μια δεύτερη ευκαιρία, χωρίστηκαν σε 4 ζευγάρια και έτσι άλλες τέσσερις συμμετοχές θα περάσουν στον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν το χρυσό εισιτήριο για την Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

  • Μονομαχία 1η

Alvaro Estrella – “Baila Baila”  VS Lillasyster – “Pretender”

  • Μονομαχία 2η

Frida Green – “The Silence”  VS Paul Rey – “The Missing Piece” 

  • Μονομαχία 3η

Eva Rydberg & Ewa Roos – “Rena rama ding dong”  VS  Clara Klingenström – “Behöver inte dig idag”

  • Μονομαχία 4η

Klara Hammarström – “Beat of Broken Hearts”  VS Efraim Leo – “Best of Me”

Οι εμφανίσεις των σημερινών υποψηφίων

Μονομαχία 1η

Alvaro Estrella – “Baila Baila” VS Lillasyster – “Pretender”

Ο Alvaro είναι πολύ άνετος στη σκηνή. Συνοδεύεται από 4 χορευτές. Το σκηνικό είναι πολύχρωμο ενώ η όλη εμφάνιση είναι ξεσηκωτική.  Από την άλλη, οι Lillasyster είναι πολύ δυναμικοί με το ροκ κομμάτι τους. Πολλές φωτιές στη σκηνή. Μια εξαιρετική ερμηνεία από τον τραγουδιστή του συγκροτήματος.

Μονομαχία 2η

Frida Green – “The Silence” VS Paul Rey – “The Missing Piece” 

Η Frida ντυμένη στα καταπράσινα είναι μόνη στη σκηνή αρχικά. Σκοτεινοί φωτισμοί. Στη συνέχεια συνοδεύεται από 4 άτομα που της κάνουν φωνητικά. Ο Paul είναι μόνος στη σκηνή, ντυμένος στα λευκά. Το σκηνικό είναι πορτοκαλί. Είναι πολύ τηλεοπτικός ενώ η ερμηνεία του σε ταξιδεύει.

Μονομαχία 3η

Eva Rydberg & Ewa Roos – “Rena rama ding dong”  VS  Clara Klingenström – “Behöver inte dig idag”

Η Eva και η Ewa μας παρουσιάζουν πάλι το κωμικό τους σόου. Στην αρχή τις βλέπουμε μόνες ενώ μετά τις συνοδεύουν 4 χορευτές. Μια αστεία και χαρούμενη εμφάνιση. Η Clara είναι ντυμένη στα κόκκινα. Βρίσκεται μόνη στη σκηνή με μοναδική συνοδεία την κιθάρα της. Φωνητικά είναι καλή.

Μονομαχία 4η

Klara Hammarström – “Beat of Broken Hearts”  VS Efraim Leo – “Best of Me”

Η Klara μόνη στη σκηνή κάνει μια διαστημική εμφάνιση. Πολλά κοντινά πλάνα ενώ στο τέλος έχουμε και βροχή πυρών. Ο Efraim συνοδεύεται από δύο χορευτές, όλοι τους στα ασπρόμαυρα. Πολλά κοντινά πλάνα και εδώ. Είναι βελτιωμένος από τον ημιτελικό αλλά δεν φαίνεται να ναι ακόμα πολύ εξοικειωμένος με τη σκηνή.

Τα Αποτελέσματα

Μόνο το τηλεοπτικό κοινό ψηφίζει στους ημιτελικούς του Melodifestivalen. 4 μονομαχίες και 4 νικητές που θα συμπληρώσουν τη δωδεκάδα του μεγάλου Τελικού του Melodifestivalen.

Όλοι οι καλλιτέχνες σε ζευγάρια εμφανίζονται στην σκηνή και έχουμε ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Στον Τελικό προκρίθηκαν:

  • Alvaro Estrella (Νικητής 1ης μονομαχίας)
  • Paul Rey (Νικητής 2ης μονομαχίας)
  • Clara Klingenström  (Νικήτρια 3ης μονομαχίας)
  • Klara Hammarström (Νικήτρια 4ης μονομαχίας)

Ραντεβού το επόμενο Σάββατο με τον μεγάλο Τελικό του Melodifestivalen. Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη σουηδική συμμετοχή στον διαγωνισμό!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Τα περισσότερα ήταν αναμενόμενα, δεν περίμενα προσωπικά να κερδίσει η Κlara τις eva and ewa. Το μόνο αποτέλεσμα το οποίο δεν μου άρεσε ήταν η νίκη του Alvaro. Τα άλλα αναμενόμενα λίγο ή πολύ…
    Για το επόμενο Σάββατο θέλω κατά σειρά, τον saade την Dotter και μετά τις the mamas τα άλλα δεν μου αρέσουν. όχι ότι αυτές οι τρείς συμμετοχές είναι το κάτι το ιδιαίτερο αλλά στους τυφλούς ο μονόφθαλμος αφού το φετινό MF ήταν μετριότατο. Για όνομα του θεού όμως ας μην κερδίσει ο tusse το τραγούδι του είναι αδιάφορο, δεν μπορείς να θυμηθεί ούτε μελωδία ούτε καν έναν ολόκληρο στίχο πλην απο το “voices voices” που επαναλαμβάνεται ίσα και με 40 φορες.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *