Στο Λας Βέγκας το πρώτο American Song Contest;

Σε συνέντευξή του σε πρόσφατο επεισόδιο του Euro Trip Podcast , ο Christer Björkman έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο American Song Contest .

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Björkman δήλωσε πως η πρώτη έκδοση του American Song Contest έχει μετατεθεί για το 2022, αλλά όμως τώρα όλες οι λεπτομέρεις για το διαγωνισμό έχουν καταγραφεί.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του στον Rob Lilley, στο Euro Trip Podcast, ο Christer Björkman ανέφερε:

Πλησιάζει όλο και πιο κοντά όσο μιλάμε. Έχουμε συμφωνήσει σε πολλά πράγματα, σχεδόν στα πάντα, και οι τελευταίες λεπτομέρεις θα καταγραφούν μέχρι τη Δευτέρα (22/3/2021)

 

Μια Αμερικανική εκδοχή της Eurovision είχε ζητηθεί το 2006, αλλά τελικά απέτυχε να πραγματοποιηθεί. Όταν ρωτήθηκε αν το American Song Contest θα διεξαχθεί, ο Björkman είπε:

 

Θα συμβεί, είμαι πολύ πολύ σίγουρος τώρα. Υπάρχει μια πανδημία, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να συμβούν και δεν μπορούμε να τα προβλέψουμε αλλά αν τα πράγματα εξελιχθούν όπως εξελίσσονται μέχρι τώρα, ο διαγωνισμός θα είναι στον αέρα του χρόνου.

 

Το φορμάτ του διαγωνισμού ανακοινώθηκε πέρσι, αλλά ο Björkman συνέχισε λέγοντας πως θα είναι μια μίξη του Melodifestivalen και της Eurovision.

Θα είναι μια μίξη του Melodifestivalen και της Eurovision επειδή πιθανόν οι προκριματικοί γύροι θα διαρκέσουν 5 εβδομάδες για να καλύψουν όλες τις Πολιτείες και θα είναι πολύ παρόμοιο με αυτό που κάνουμε στη Σουηδία. Μετά περνάει στη μορφή της Eurovision, με δύο ημιτελικούς και έναν τελικό.

 

Η πολή διεξαγωγής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά όταν ρωτήθηκε για τις πιθανές πολείς, ο Björkman είπε:

Ακόμα συζητείται, αλλά θα μπορούσε να είναι το (Λας) Βέγκας, το οποίο έχει συζητηθεί πολύ. Θα μπορούσε να είναι η Τάμπα ή και το Ορλάντο.

 

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *