Άγιος Μαρίνος: Ακούστε τα Golden Boy & Toy από την Senhit!

Senhit που εκπροσωπεί τον Άγιο Μαρίνο στην Eurovision 2021, συνεχίζει αυτό που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες, το #FreakyTripToRotterdam, ένα project στο οποίο θα παρουσιάζει ως video clip κάθε μήνα, μία παλαιότερη συμμετοχή της Eurovision. Το προηγούμενο βίντεο αυτής της προσπάθειας ήταν το Alcohol Is Free, που το 2013 έδωσε την 6η θέση στην Ελλάδα και τους Koza Mostra με τον Αγάθωνα!

Το #FreakyTripToRotterdam μεταφέρεται τώρα λίγο πιο πρόσφατα και συγκεκριμένα στο 2015 και στο 2018, αφού η Senhit διασκευάζει αυτή την φορά με τον δικό της μοναδικό τρόπο, το Golden Boy, του Nadav Guedj, (9η θέση) και το Toy της Netta (1η θέση).

Δείτε το video clip παρακάτω:

Όπως αναφέρει η Senhit:

Είναι το πρώτο κεφάλαιο του Freaky Trip όπου δημιουργήθηκε η σύνθεση σαν να τραγουδούσα ζωντανά και είναι επίσης το μοναδικό mash-up. Οι Christian Rìgano και Luca Scarpa δημιούργησαν μια τολμηρή και ρυθμική σύνθεση συνδυάζοντας τα δύο τραγούδια τέλεια. Σε αυτήν την παράσταση είμαι πραγματικά εγώ… είναι σαν να ήμουν στη σκηνή και αποφάσισα να κάνω ένα ποτ πουρί κατά τη διάρκεια της συναυλίας μου για να αποτίσω φόρο τιμής στο Ισραήλ! Η μουσική μου δίνει την αδρεναλίνη για να είμαι freaky!

Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει για ακόμα μια φορά ο Luca Tommassini.

Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή της Senhit για την Eurovision 2021, θα ανακοινωθεί στις 8 Μαρτίου.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *