Άγιος Μαρίνος: Ακούστε τη νέα έκδοχη του “Adrenalina”!

Χθες, μέσα από το επίσημο κανάλι της Senhit στο Youtube, δόθηκε στην δημοσιότητα η νεα εκδοχη του “Adrenalina”.

Αυτή η νέα έκδοση έχει μια διαφορετική σύνθεση και μια εντελώς νέα γέφυρα πριν από το τελευταίο ρεφρεν. Ο Flo Rida εμφανίζεται επίσης στο τραγούδι νωρίτερα από ότι στην έκδοχη της Eurovision που εχουμε ακούσει. Ο Flo Rida πλεον υπαρχει και στον τίτλο του τραγουδιού.

Πίσω από το “Adrenalina”, βλέπουμε μια ομάδα τραγουδοποιών Σουηδοαμερικανών. Πρωταγωνιστής, εκτός από το Flo Rida, είναι δύο πολύ γνωστά πρόσωπα της Eurovision οι Joy & Linnéa Deb. Η Linnéa Deb ήταν υπεύθυνη για τέσσερις συμμετοχές στην Eurovision μέχρι στιγμής, με το “Heroes” του Måns Zelmerlöw ως τη μεγαλύτερη επιτυχία τους. Άλλες συμμετοχές της Eurovision που γράφτηκαν από τους Debs περιλαμβάνουν το “You” από τον Robin Stjernberg και το “Monsters” της Saara Aalto.

Ποια είναι η Senhit;

Η 41χρονη τραγουδίστρια Senhit, που μένει στην Μπολόνια και έχει καταγωγή από την Ιταλία και την Ερυθραία, εκπροσώπησε τον Άγιο Μαρίνο στην Eurovision 2011 με το τραγούδι Stand By, χωρίς όμως τότε να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό, παρά την όμορφη εμφάνιση της. Τo 2020 η Senhit θα εκπροσωπούμε τον Άγιο Μαρίνο με το Freaky άλλα ο covid 19 δεν το επέτρεψε και ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision ακυρώθηκε.

Η Senhit, είναι η δεύτερη καλλιτέχνης που επιλέγεται για τουλάχιστον τρίτη φορά ως εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό. Η Valentina Monetta έχει συμμετάσχει τέσσερις φορές και ο Serhat δύο!

Πηγη: EscXtra

Ποια θα είναι η τύχη του Αγίου Μαρίνου στην Eurovision 2021; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις ειδήσεις που αφορούν τη Eurovision.

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν κρατήσουν αυτήν την εκδοχή δυστυχώς θα χάσουν και την τεράστια υποστήριξη που έχουν από τους euroφαν… Επιτροπές και μέσος τηλεθεατής δε νομλιζω να ξετρελαθούν(όσο οι φανς). Πάντως ο Άγιος Μαρίνος βάζει σίγουρα πλώρη για τελικό όποια συμμετοχή και αν επιλέξει τελικά, εκείν νομίζω ότι το ταβάνι είναι μια θέση κοντά στην 10άδα, κατόρθωμα για το μικρό κρατίδιο…. Προσωπικά θα προτιμούσα την πρώτη εκδοχή, καλή επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *