Άγιος Μαρίνος: Δείτε το Video Clip του Adrenalina!

Πριν από λίγο, μέσα από το επίσημο κανάλι της Eurovision στο Youtube, δόθηκε στην δημοσιότητα το Video Clip του Adrenalina της Senhit, που θα αποτελέσει τη συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Μπορείτε να δείτε το Video Clip παρακάτω:

Δημιουργοί του τραγουδιού είναι οι Chanel Tukia, Dillard Tramar, Jimmy Thordfeldt, Joy Deb, Kenny Silverdique, Malou Linn, Senhit, Suzi Pancekov και Thomas Stengaard. Ανάμεσα τους συναντούμε και κάποιους από τους δημιουργούς του El Diablo της Κύπρου.

Ποια είναι η Senhit;

Η 41χρονη τραγουδίστρια Senhit, που μένει στην Μπολόνια και έχει καταγωγή από την Ιταλία και την Ερυθραία, εκπροσώπησε τον Άγιο Μαρίνο στην Eurovision 2011 με το τραγούδι Stand By, χωρίς όμως τότε να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό, παρά την όμορφη εμφάνιση της. Τo 2020 η Senhit θα εκπροσωπούμε τον Άγιο Μαρίνο με το Freaky άλλα ο covid 19 δεν το επέτρεψε και ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision ακυρώθηκε.

Η Senhit, είναι η δεύτερη καλλιτέχνης που επιλέγεται για τουλάχιστον τρίτη φορά ως εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό. Η Valentina Monetta έχει συμμετάσχει τέσσερις φορές και ο Serhat δύο!

Ποια θα είναι η τύχη του Αγίου Μαρίνου στην Eurovision 2021; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις ειδήσεις που αφορούν τη Eurovision.

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αν σκεφτεί κανείς ότι το ’19 μπήκε στη δεκάδα του televoting,στη φετινή μετριοτατη χρονιά δεν βρίσκω τον λόγο να μην μπει στην 15αδα της συνολικής κατάταξης. Προσωπικά μου βγάζει vibes ’00s συμμετοχές που έστελνε η Αρμενία το Αζερμπαϊτζάν ή η Τουρκία και δε με ενοχλεί καθώς είναι αρκετά πιασαρικο κομμάτι.Μπράβο στο Σαν Μαρίνο που το προσπαθεί σε αντίθεση με άλλες χώρες φέτος που απογοήτευσαν. 7/10 σαν πρώτο άκουσμα και 7ο στην συνολική μου κατάταξη για την ώρα. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. dean
    dean says:

    Αρκετά καλό τραγούδι και η εμφάνιση του Flo Rida μια μικρή ευχάριστη έκπληξη.
    Ακούω όμως διάφορα για Άγιο Μαρίνο 2022 και πραγματικά εκπλήσσομαι. Το τραγούδι από μόνο του ένα melfest reject είναι (κρίνοντας από τους συνθέτες). Σκέφτηκαν να βάλουν ένα ξεχασμένο Αμερικάνικο ράπερ από το 2013 μπας και καταφέρουν κάτι και αποδείχθηκε νικητήριο από πολλούς.
    Όπως και να χει, συγχαρητήρια στον Άγιο Μαρίνο που θα περάσει στον τελικό…

    Απάντηση
    • Γιώργος
      Γιώργος says:

      Είδαμε φέτος και την ποιότητα των τραγουδιών που δεν ήταν melfest reject. Το τραγούδι της Senhit τουλάχιστον έχει ψυχή και είναι διασκεδαστικό. Αν στηθεί σωστά, θα τα πάει πολύ καλά, χωρίς να έχει και τις επιτροπές εκ των προτέρων «καπαρωμένες»…

      Απάντηση
  3. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Σίγουρα πολύ πιο διασκεδαστικό από τα τραγούδια της Κύπρου, της Μολδαβίας και της Σερβίας. Από κει και πέρα, ένα τέτοιο τραγούδι χρειάζεται μια Φουρέιρα να το αναδείξει, δεν ξέρει τι μπορεί να κάνει σκηνικά η Senhit. Επίσης δεν με πείθει η αισθητική του κλιπ με τις πολύχρωμες πλαστικές περούκες. Πάντως τα κατάφεραν να κάνουν σαματά από το πουθενά και να τρελάνουν τις στοιχηματικές και μπράβο τους.

    Απάντηση
  4. Dimitris
    Dimitris says:

    Τελικά ο δικός μας ημιτελικός είναι ο δύσκολος φέτος. Αν δεν έχουμε κάτι καλό και σε τραγούδι και σε σκηνική παρουσία μας βλέπω εκτός. Φυσικά δε θέλω και δε περιμένω να γίνει κάτι τέτοιο αλλά τα περιθώρια στενεύουν. Μπορούν να κριθούν πολλά στον πόντο…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *