Άγιος Μαρίνος: “Ο Flo Rida θα είναι στην Eurovision 2021 αν οι συνθήκες το επιτρέψουν”, αναφέρει η Senhit!

H Senhit επιβεβαίωσε ότι ο Flo Rida θα είναι στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ, εάν το επιτρέπουν οι περιστάσεις.

Μιλώντας στο Eurovision Planet, η Senhit επιβεβαίωσε ότι o Flo Rida προγραμματίζεται να είναι στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για να ερμηνεύσουν μαζί το “Adrenalina”. Η Senhit εξήγησε ότι:

Εάν το επιτρέπουν οι περιστάσεις, φυσικά, ο Flo Rida θα βρίσκεται στη σκηνή της Eurovision. Τον προσκάλεσα. Άκουσε το τραγούδι, του άρεσε και ήθελε να συμμετάσχει, γι ‘αυτό τον κάλεσα να έρθει στην Eurovision με τον Άγιο Μαρίνο. 

Εάν η κατάσταση δεν βελτιωθεί, τότε έχουμε άλλα σχέδια. Το σημαντικό είναι ότι το τραγούδι, με ή χωρίς το Flo Rida, σας ενθαρρύνει να κινηθείτε, να χορέψετε και να απελευθερώσετε την αδρεναλίνη σας. Είστε η αδρεναλίνη μου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το τραγούδι στην συνάντηση των αρχηγών υποβλήθηκε στην έκδοση μαζί με τον Flo Rida. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εάν τα ταξίδια από τις ΗΠΑ δεν επιτραπούν μέχρι τον Μάιο, τότε κάποιος άλλος ράπερ θα συνοδεύσει την Senhit.

Η Senhit πρόκειται να διαγωνισθεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 20 Μαΐου.

https://www.youtube.com/watch?v=eRAN7AzEKak

Πηγή: Eurovision Planet
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *