Αζερμπαϊτζάν: Με το “Mata Hari” η Efendi στην Eurovision 2021!

Πριν από λίγο, μέσω του INFE Αζερμπαϊτζάν, επιβεβαίωσαν ότι ο τίτλος του τραγουδιού που θα συμμετέχει η Efendi στην Eurovision 2021 λέγετε “Mata Hari” και θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου.

Συνολικά κατατέθηκαν 229 τραγούδια, υπήρχαν πραγματικά όμορφες συνθέσεις. Σύμφωνα με τη διαδικασία επιλογής, το τραγούδι επιλέχθηκε στον επόμενο γύρο βάσει των ψήφων μιας διεθνούς ομάδας περισσότερων από 50 εμπειρογνωμόνων της Eurovision από διαφορετικές χώρες, όπως και πέρσι μέσω του focus group.

https://www.youtube.com/watch?v=igQ1P8LIv7w&feature=emb_title&ab_channel=EurovisionSongContest

Τα 6 υποψήφια τραγούδια ήταν:

  1. Mata Hari (up-tempo)
  2. Ratata (up-tempo)
  3. When I’m gone (μπαλάντα)
  4. Manifesto (up-tempo)
  5. Breathing You (μπαλάντα)
  6. Owe You Pretty (up-tempo)

Υπενθυμίζουμε ότι το Αζερμπαϊτζάν θα διαγωνιστεί στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2021 στις 18 Μαΐου 2021 και θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του διαγωνιστικού μέρους.

Πηγη: Eurovoix

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021.

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Mary
    Mary says:

    Κλασσική η πολιτική του Αζερμπαιτζάν να δινει στην δημοσιοτητα το τραγουδι του τελευταιο για να κρατα και να κλεβει τις εντυπωσεις….θεωρω οτι ειναι μια πραγματικα υπερεκτιμημενη χωρα στην eurovision…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *