Αλβανία: Στο revamp του Karma συμμετείχε και ο Δημήτρης Κοντόπουλος!

Η Anxhela Peristeri θα βρεθεί στο Ρότερνταμ τον ερχόμενο Μάιο έπειτα από την νίκη της στο Festivali i Këngës 59 με το τραγούδι “Karma.

Η ίδια τους τελευταίους μήνες δουλεύει πολύ για την εμφάνισή της στον διαγωνισμό ενώ τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στη Σουηδία για τις πρόβες της όπου δουλεύει με την επιτυχημένη χορογράφο Sasha Jean-Baptiste.

Ως είθισται, η Αλβανία κυκλοφορεί παραδοσιακά ένα revamp της συμμετοχής που κερδίζει στο FiK με αλλαγές στην ενορχήστρωση και την γλώσσα του τραγουδιού, με το δεύτερο να μην ισχύει για φέτος μιας και η Anxhela Peristeri είχε κάνει γνωστό εξ αρχής πως το “Karma” θα παραμείνει στα Αλβανικά.

Οι υπόλοιπες αλλαγές στο κομμάτι πραγματοποιήθηκαν και η ανανεωμένη εκδοχή κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 1 Μαρτίου.

https://www.youtube.com/watch?v=Q4D_RfEFwd4

Αυτό που πληροφορηθήκαμε σήμερα είναι ότι στην τελική εκδοχή της αλβανικής συμμετοχής συμμετείχε και ο δικός μας Δημήτρης Κοντόπουλος.

Η ηχογράφηση έγινε στο στούντιο του διακεκριμένου συνθέτη καθώς η Anxhela Peristeri ζήτησε τη γνώμη του Δημήτρη Κοντόπουλου για την τελική εκδοχή του κομματιού της.

Η Αλβανία έχει κληρωθεί να εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του Β Ημιτελικού στις 20 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την αλβανική συμμετοχή στην Eurovision.

 

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δηλαδή 4 συμμετοχες φέτος έχουν την υπογραφή του; (Είτε ως συνθέτης είτε ως παραγωγός)Μπράααβο….
    Πάντως για να είμαι δίκαιος σαν παραγωγός είναι πολύ καλός, σαν συνθέτης όμως αρκετές φορές επαναλαμβάνεται-και ανακυκλώνει μελωδίες πολλών ετών πριν, με κάποιες σαφώς εξαιρέσεις, ελπίζω αύριο το “last dance” να είναι μια ακόμα “καλή εξαίρεση”.
    Προσωπικά νομίζω 1 ή 2 συμμετοχες με την υπογραφή του (διαισθητικά και μόνο) θα μείνουν εκτός τελικού. Για την ώρα υποψήφια είναι η Εσθονία, κατ’εμε. Όλα αυτά με βάση τα δικά μου κριτήρια (μη παρεξηγηθω ότι κάνω προσωπική επίθεση στον άνθρωπο)
    Καλή επιτυχία! Επί τέσσερα!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *