Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: “Η Ελλάδα φέτος σίγουρα θα είναι στην δεκάδα”!

Ζητήσαμε την έμπειρη άποψη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου για την τύχη της ελληνικής συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό και η δημοφιλής ομογενής δημοσιογράφος μας μίλησε με μεγάλη χαρά.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου που ήταν η σχολιάστρια της ΕΡΤ στην Eurovision 2005, όταν και πετύχαμε την μοναδική μας νίκη με την Έλενα Παπαρίζου, είναι πολύ αισιόδοξη για την πορεία του Last Dance.

Έχουμε ένα πολύ ωραίο τραγούδι! Το βίντεοκλιπ με μυθολογικές ματιές κ η καλλιτέχνης καταπληκτική. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στη Στεφάνια. Πιστεύω πως θα είναι σίγουρα στη δεκάδα!

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για την Stefania και το Last Dance.

Πέρα από την ελληνική μετάδοση για την Eurovision 2005, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ήταν η παρουσιάστρια των συνεντεύξεων τύπου στην Eurovision 2016 στην Στοκχόλμη, ενώ παραμένει ενεργό στέλεχος στην σουηδική δημόσια τηλεόραση.

Η γνώμη της έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς έχει ζήσει τον διαγωνισμό από πολύ κοντά, ενώ μπορεί να ψυχολογήσει καλύτερα και τις διαθέσεις των Σκανδιναβών απέναντι στην φετινή μας συμμετοχή, αφού κατοικεί και εργάζεται στην Σουηδία.

Πιστεύετε θα επαληθευτεί η πρόβλεψη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου για την τύχη της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2021;

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gelo
    gelo says:

    Νομίζω ότι επαληθευτεί η πρόβλεψη της Ευγενίας Πασχαλίδου…. είναι έμπειρη, μέσα στο πράγματα, ασχολείται με την Eurovision χρόνια…. ξέρει αρκετά και έχει άποψη

    Απάντηση
  2. Καυτερό πιπέρι
    Καυτερό πιπέρι says:

    Για να πει * σίγουρα στη δεκάδα* και όχι στην πεντάδα, θα πει ότι δεν της άρεσε και ιδιαίτερα το τραγούδι

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *