Αυστραλία: Η Montaigne αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη συμμετοχή της στην Eurovision 2021!

Η Montaigne αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδιά της στην Eurovision 2021.

Η τραγουδίστρια έχει ήδη ερμηνεύσει το τραγούδι της “Technicolor” ζωντανά στο Mardi Gras, ωστόσο, η Montaigne στο τελευταίο vlog του Eurovoix ανάφερε στους θαυμαστές της να περιμένουν κάτι διαφορετικό από την προηγούμενη εμφάνιση της στην Eurovision.

Διασκεδαστικό και χαριτωμένο και ανόητο και τρομακτικό, κάτι τέτοιου τύπου ή κάτι τέτοιο. Κάτι λίγο πιο ειρωνικό, αλλά όχι ειρωνικό με κυνικό τρόπο, ειρωνικό με αυτοσυνείδητο τρόπο.

Η Montaigne αποκάλυψε επίσης πολλά από τα οπτικά του “Technicolor” είναι εμπνευσμένα από την “Sailor Moon” και το βιντεοπαιχνίδι “Final Fantasy 10”, συνοψίζοντας τα γραφικά που ήθελε ως “Cyberpunk with magic”.

Επίσης αποκάλυψε ότι ο χορογράφος θα είναι ο Marko Panzic, ο οποίος θα ήταν και ο σκηνοθέτης του περσινού τραγουδιού της “Don’t Break Me” Οι Miriam Sedic και Josie McManis θα δουλέψουν μαζί με την Montaigne στα ρούχα που θα φορέσει στην σκηνή. Ενώ η Michelea Simone μαζί με τον Ricki Crisillio θα ασχοληθούν με τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Οι χορευτές θα είναι επίσης μέρος της ζωντανής παράστασης του “Technicolor”.

Τέλος η τραγουδίστρια ανάφερε ότι το live on tape video θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή. Δήλωσε ότι στο στούντιο που θα πραγματοποιηθεί το βίντεο θα χρησιμοποιηθεί λιγότερος τεχνολογικός εξοπλισμός σε σχέση με την εμφάνιση της στο Ρότερνταμ, οπότε η εμφάνιση της θα είναι επίσης διαφορετική από αυτή που έχει προγραμματιστεί για τη σκηνή της Eurovision.

 

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *