Αυστραλία: Με το “Technicolour” η Montaigne στην Eurovision 2021!

Η Montaigne ήταν από τους πρώτους καλλιτέχνες του περσινού διαγωνισμού που επιβεβαιώθηκαν εκ νέου για την Eurovision 2021. Το νέο τότε είχε έρθει από την δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας, SBS. H Montaigne το 2020 είχε κερδίσει τον εθνικό τελικό της χώρας, Australia Decides.

Νωρίτερα φέτος, η καλλιτέχνιδα επιβεβαίωσε πως έχει καταλλήξει στην φετινή της συμμετοχή και πρόκειται για ένα τραγούδι το οποίο υπογράφει η ίδια μαζί με τον David Karam Hadad.

Έτσι λοιπόν, το “Don’t Break Me” θα διαδεχθεί το τραγούδι “Technicolour” το οποίο θα αποτελέσει την έκτη συμμετοχή της Αυστραλίας στον διαγωνισμό της Eurovision.

Ακούστε το “Technicolour” της Montaigne στο video που ακολουθεί:

 

Πιστεύετε ότι η Αυστραλία θα διατηρήσει το σερί των προκρίσεων της στον μεγάλο τελικό;

Η Αυστραλία έχει κληρωθεί να εμφανισθεί στο πρώτο μισό του Α ημιτελικού.

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    νομίζω από αυτό που ακούμε είναι εμφανές ότι δυσκολεύτηκε πολύ να βρει τραγούδι, το οποίο οριακά είναι λίγο πιο πάνω από μέτριο….. Πολλή φωνή για το τίποτα ρε παιδί μου. Το “don t break me” πολύ πιο καλό και με καλύτερη συνοχή και μελωδικότητα, εδώ χάνεις που ξεκινά το ρεφρέν που το κουπλέ και αν έχει γέφυρα. Καλή επιτυχία αν και μια απογοήτευση μου ήρθε(2η για σήμερα μετά το Βέλγιο)

    Απάντηση
  2. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Tέκνι-τέκνι-κόλορ, τέκνι-τέκνι-κόλορ… Παίζει να είναι πιο εκνευριστική και από τον γερμανό. Φαντάσου να την ακούσουμε και live.

    Aυτή η μάστιγα με τις δήθεν «ψαγμένες» νεανίδες στη Eurovision (Victoria, Roxen. Montaigne) ελπίζω να τελειώσει κάποια στιγμή!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *