Αύριο η Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά στον διαγωνισμό! – Editorial

Σήμερα με τα παιδιά από το Eurovisionfun που μένουν στην Αθήνα είχαμε την χαρά να ακούσουμε την τελική εκδοχή του Last Dance. Λίγες ώρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του από το ERTflix, ακούσαμε το τραγούδι έτσι όπως θα διαγωνισθεί τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Στο σημείο αυτό να πω ότι τα παιδιά από την Αθήνα δεν είχαν ακούσει καμία προηγούμενη μορφή του τραγουδιού, ενώ και εγώ άκουσα για πρώτη φορά την τελική εκδοχή του Last Dance.

Οι εντυπώσεις όλων μας είναι κάτι παραπάνω από θετικές. Όλοι μας ήμασταν με ένα πλατύ χαμόγελο όταν τελείωσαν τα τρία λεπτά. Ναι, μπορούμε να το πούμε ξεκάθαρα, δεν αφήνει περιθώρια το Last Dance για αρνητικά σχόλια. Είναι σύγχρονο, με 80ς vibes όσα χρειάζονται. Έχει πολύ όμορφη και έξυπνη δομή, με εναλλαγές που σε κρατούν στο τραγούδι. Η ερμηνεία της Stefania είναι πολύ δυνατή, ενώ το τραγούδι είναι αρκετά απαιτητικό, ώστε να εντυπωσιάσουμε στο live και να κερδίσουμε και τις επιτροπές.

Δυστυχώς αυτά είναι όσα μπορούμε να αποκαλύψουμε, αφού τόσο η ΕΡΤ, όσο και η καλλιτεχνική ομάδα θέλει να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό την έκπληξη.

Εις αύριο τα σπουδαία … και επειδή σίγουρα θα μας ρωτήσετε ποιος είναι ο πήχης μας; Αυτό που ακούσαμε είναι top5 material! Το ξέρουμε ότι κάποιοι θα πούνε ότι εκτιθέμεθα, εμείς πάλι σας μεταφέρουμε τον ενθουσιασμό μας!

Η Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά στο διαγωνισμό!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Batman
    Batman says:

    Αυτό το πόστ περιμέναμε να διαβάσουμε εδώ και μέρες.
    Σας ευχαριστούμε πολύ για την μέχρι τώρα στάση σας.
    Ραντεβού αύριο στις 5!

    Καλή μας επιτυχία!!! 🙂

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Τι να πω…όλα για κάποιον λόγο γίνονται! Η Στεφανία ίσως δεν έπρεπε να πάει πέρσυ στο Ροντερνταμ γιατί φέτος ήταν η στιγμή της. Καλή μας επιτυχία!

    Απάντηση
  3. Αντρέας
    Αντρέας says:

    Αχ τι ωραία, αναμένουμε αύριο στις 5!!!!!
    Γιάννη επίσης να σε ρωτήσω τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος συνεργάτης της ιστοσελίδας σας?

    Απάντηση
  4. Thisisntourlastdance
    Thisisntourlastdance says:

    Επιτελους λιγος ενθουσιασμος! Μακαρι να φιγουραρουμε μια φορα για αλλαγη στα στοιχηματα μεσα στη δεκαδα απο αυριο, οχι οτι ειναι σημαντικα βεβαια αλλα θα ναι ωραιο! xD
    Ειδικα φετος που τα περισσοτερα τραγουδια κινουνται στη μετριοτητα, θα ναι ωραιος συγχρονισμος να στειλει η Ελλαδα κατι δυνατο. Μακαρι!

    Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Θα συμφωνήσω με ένα σχόλιο που διάβασα παραπάνω, η Στεφανία δεν έπρεπε να πάει πέρσι, τώρα είναι η στιγμή της,το supergirl ήταν μέτριο και η περσινή χρονιά πολύ δυνατή οπότε στην καλύτερη περίπτωση να πλησιάζει την 10αδα.Στεφανια, τώρα είναι η στιγμή σου! Με το φετινό επίπεδο του διαγωνισμού και με ένα σύγχρονο τραγούδι top 5 material όπως λέγεται και με την Στεφανία μας καθώς και με τον Φωκά να απογειώσει αυτό που ήδη έχουμε, που ελπίζω όντως να αρέσει πολύ να παααρα πολύ, η Ελλάδα μπορεί να ελπίζει σε μια πολύ καλή θέση στην 10αδα μετά από 8 χρόνια και γιατί όχι στην 5αδα μετά από 13 χρόνια…
    Καλή επιτυχία Ελλάδα! Καλή επιτυχία Stefania! Αξίζει σε αυτό το κορίτσι να λάμψει όχι μόνο στις 22 Μαίου αλλά και στη μετέπειτα μουσική της πορεία, όπως έκανε το 2001 μια άλλη 19χρονη, φυσικά ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου!
    Καλή επιτυχία και αύριο ελπίζω να μείνουμε όλοι με το στόμα ανοιχτό με αυτό που θα ακούσουμε!! Finger crossed!

    Απάντηση
  6. Greco London
    Greco London says:

    Καλή επιτυχία στη Στεφανια ανυπομονώ να ακούσω το τραγούδι μας. Θα κρατήσω την σκέψη μου αφού το ακούσω ελπίζω σε πολλά όπως όλλοι μας

    Απάντηση
  7. Κολοσσός
    Κολοσσός says:

    Σας ευχαριστούμε πολύ γιαυτό το θετικό άρθρο, νομίζω πως όλοι μας θέλαμε να ακούσουμε κάτι τόσο θετικό για τη συμμετοχή μας. Απλά έχω μια ερώτηση… πιστεύετε ότι το last dance είναι πιο καλό από το sugar??

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *