Βόρεια Μακεδονία: Ο Vasil παραμένει εκπρόσωπος της χώρας αναφέρει η δημόσια τηλεόραση!

Ο Vasil Garvanliev επιλέχθηκε εσωτερικά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από την δημόσια τηλεόραση των Σκοπίων, προκειμένου να εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2021. Μία όμως σκηνή στο βιντεοκλίπ της συμμετοχής του, ήταν αρκετή για να προκληθεί σάλος και μεγάλη μερίδα πολιτών, να ζητά την ακύρωση της συμμετοχής του στον διαγωνισμό, που θα πραγματοποιηθεί, τον προσεχές Μάιο στο Ρότερνταμ.

Η δημόσια τηλεόραση της χώρας, MRT, δημιούργησε μία επιτροπή για να αξιολογήσει τις αντιδράσεις που υπάρχουν εναντίον του Vasil Garvanliev και της συμμετοχής του στην Eurovision 2021, αφήνοντας όμως ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την τελική απόφασή της, ακόμα και της αποχώρησης της από τον φετινό διαγωνισμό.

Σήμερα η MRT, προέβη σε σχετική ανακοίνωση για το πόρισμα της επιτροπής, σύμφωνα με την οποία, ο Vaslil, θα παραμείνει ως υποψήφιος της Βόρειας Μακεδονίας για το Eurovision 2021.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την αντίδραση του τραγουδιστή μετά την ανακοίνωση:

Το “Here I Stand” θα συνεχίσει να είναι η συμμετοχή της Βόρειας Μακεδονίας για τον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, από τον Vasil, ο οποίος επίσης έγραψε και συνέθεσε το τραγούδι.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που αφορούν τη συμμετοχή της Βόρειας Μακεδονίας στην Eurovision.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *