Γερμανία: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την Eurovision 2022!

Ο γερμανικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας NDR, ξεκίνησε ήδη τα σχέδια του για την επόμενη συμμετοχή της χώρας στην Eurovision 2022.

Συγκεκριμένα, αναζητά 100 άτομα που θα αποτελέσουν τα μέλη της κριτικής επιτροπής για να βοηθήσουν στην επιλογή της συμμετοχής της Γερμανίας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022.

Η NDR αναζητά 100 μέλη για να συμμετάσχουν στην κριτική επιτροπή της, η οποία θα χρησιμοποιηθεί τόσο για τους υποψηφίους όσο και για πιθανά τραγούδια για την Eurovision του επόμενου έτους.

Όσοι θέλουν να υποβάλουν αίτηση ώστε να είναι μέλη της επιτροπής, μπορούν να το κάνουν εδώ.  Θα πρέπει να είναι κάτοικοι Γερμανίας για να γίνουν μέλη της κριτικής επιτροπής. Κάθε πιθανό μέλος της κριτικής επιτροπής πρέπει να κατατάξει και να αξιολογήσει μερικές από τις συμμετοχές της Eurovision 2021 . Αυτό θα δώσει στο NDR μια επισκόπηση των μουσικών προτιμήσεων κάθε αιτούντος.

Τη φετινή χρονιά, ο Jendrik επιλέχθηκε από μια κριτική επιτροπή με εσωτερική επιλογή. Το 2021, οι καλλιτέχνες της επιλογής  είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν τις ικανότητές τους μπροστά στην κριτική επιτροπή. Επιτρεπόταν επίσης να συμμετάσχουν μαζί τους χορευτές, φωνητικά και υποστηρίγματα.

Παρακάτω ακούστε τη φετινή συμμετοχή της Γερμανίας, I Don’t Feel Hate:

https://www.youtube.com/watch?v=ydgxZnHFLi4

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που αφορούν τη συμμετοχή της Γερμανίας στην Eurovision.

Πηγή: eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *