Γεωργία: Ακούστε απόσπασμα από το You του Tornike για την Eurovision 2021!

Η δημόσια τηλεόραση της Γεωργίας, GPB, έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα ένα απόσπασμα από το τραγούδι “You” του Tornike Kipiani θα διαγωνιστεί για τη χώρα του στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021.

Ο Tornike έγραψε και συνέθεσε μόνος του το τραγούδι, το οποίο είναι στα αγγλικά και είναι μείγμα ροκ, ποπ-ροκ και μπλουζ-ροκ μουσικής και αφορά στην αγάπη.

Ο Tornike έκανε την παραγωγή του το τραγουδιού μαζί με τον Aleko Berdzenishvili. Ακόμη, η χορωδία των Gori Girls, Aleko Berdzenishvili, Marian Shengelia και Mariko Lezhava συμμετείχαν στην ηχογράφηση του τραγουδιού.

Το μουσικό βίντεο του “You” σκηνοθετήθηκε από τον Temo Kvirkvelia. Η μαγνητοσκόπηση για το βίντεο πραγματοποιήθηκε σε διάφορες διαφορετικές τοποθεσίες. Το τραγούδι πρόκειται να αποκαλυφθεί αυτόν τον μήνα.

Η Emilia Sandquist θα είναι σκηνοθέτης για την εμφάνιση της Γεωργίας στο Ρότερνταμ. Η Emilia είναι μέλος του Ομίλου Jean Baptiste, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων συμμετοχές στην Eurovision για τη Γεωργία, την Κύπρο και τη Βουλγαρία.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα που αφορούν την συμμετοχή της Γεωργίας στην Eurovision 2021.

Πηγή: GPB

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Από το take me as I am, με εξαίρεση τους στίχους που είχε, σε αυτό… Κρίμα. Ας περιμένουμε και ολόκληρο το κομμάτι αλλά δεν έχω υψηλές προσδοκίες.

    Απάντηση
  2. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Σε λίγο τα τόσο έντονα φωνητικά θα καλύπτουν την φωνή τον καλλιτεχνών. Αυτό προκάλεσε ο νέος κανόνας, ας τον λουστούμε τώρα. Το τραγούδι λίγο αδύναμο ακούγεται…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *